Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Λέστερ ετοιμάσου, έρχεται η σειρά σου! (vid)

_89416966_leicesterΛέστερ για μεγάλα πράγματα, “σκόρπισε” στους…τέσσερις δρόμους τη Σουόνσι και ετοιμάζεται να σηκώσει την πρώτη κούπα της ιστορίας της!

Μπορεί σήμερα η “αρμάδα” του Κλαούντιο Ρανιέρι να αγωνίστηκε χωρίς τον Τζέιμς Βάρντι, ωστόσο δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να φτάσει στο 4-0 επί της Σουόνσι και να ανοίξει την “ψαλίδα” στο +8 από τη δεύτερη Τόττεναμ.

Οι γηπεδούχοι προτίμησαν να δώσουν μέτρα στους “κύκνους”, ούτως ώστε να “χτυπήσουν” στις αντεπιθέσεις. Σε μία από αυτές στο 30′ κέρδισαν ένα φάουλ στα αριστερά. Ο Ντρινκγουότερ που ανέλαβε την εκτέλεσή του, “γέμισε” προς την περιοχή και ο Ουγιόα που κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Βάρντι, με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα!

Το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου έδωσε το δικαίωμα στους παίκτες της Λέστερ να βγουν πιο απελευθερωμένοι στο δεύτερο μέρος. Το ίδιο έκαναν όμως κι αυτοί της Σουόνσι, όμως την “πάτησαν” με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα. Ο Σλουπ έκανε μια τρομερή κούρσα από τα αριστερά, γύρισε τη μπάλα στον Ουγιόα κι εκείνος με κοντινή προβολή ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Μετά και το τρίτο γκολ το ματς ουσιαστικά “κλείδωσε”. Οι δύο προπονητές έκαναν αλλαγές και ο ρυθμός άρχισα σιγά σιγά να πέφτει. Στο 81′ η Λέστερ λίγο έλειψε να κάνει το 4-0, όμως ο Φαμπιάνσκι νίκησε τον Κινγκ σε τετ-α-τετ. Τελικά το τέταρτο γκολ το πέτυχε για τις “αλεπούδες” στο 85′ ο Ολμπράιτον που είχε περάσει ως αλλαγή, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Πλέον η ομάδα του Ρανιέρι βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην κατάκτηση της Premier League για πρώτη φορά στην ιστορία της!

Συνθέσεις

Λέστερ (4-4-2): Σμάιχελ, Σίμπσον, Μόργκαν, Χουτ, Φουχς, Μαχρέζ, Καντέ, Ντρίνκγουοτερ, Σλουπ (82′ Ολμπράιτον), Ουγιόα (79′ Κινγκ), Οκαζάκι (73′ Γκρέι)

Σουόνσι (4-3-3): Φαμπιάνσκι, Ράνχελ, Φερνάντες, Γουίλιαμς, Τέιλορ, Μπρίτον, Κορκ, Φερ (46′ Παλόσκι), Σίγκουρντσον (76′ Σουνγκ-Γιονγκ), Αγιού, Ράουτλετζ (46′ Μοντέρο)

δείτε βίντεο με τα γκολ ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected