Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Το χάρηκαν με την ψυχή τους το τρόπαιο οι λιλιπούτειοι του ΠΑΟΚ! (photos+vids)

k11_catnic_inblog2Ένα από τα σημαντικότερα τουρνουά της Γερμανίας, στο οποίο συμμετείχαν 64 ομάδες όπως η Γιουβέντους, η Λίβερπουλ, η Ντόρτμουντ, η Μπάγερν, κατέκτησε η Κ11 του ΠΑΟΚ, με τους πιτσιρικάδες να το γιορτάζουν φωνάζοντας συνθήματα…

Το τρόπαιο του Catnic Cup έρχεται στην Θεσσαλονίκη, οπότε οι παίκτες του Ανδρέα Μπαλαμπάνη επιστρέφουν από την Στουτγάρδη πλήρεις από υπέροχες εικόνες κι εμπειρίες.

Στη φάση των «8» (όμιλος) ο ΠΑΟΚ κέρδισε 4-1 την Ντόρτμουντ, έχασε 1-0 από την Νυρεμβέργη κι αρκέστηκε σε λευκή ισοπαλία με την Στουτγάρδη. Στον ημιτελικό επικράτησε 3-2 της Αουγκσμπουργκ στην διαδικασία των πέναλτι (0-0 η κανονική διάρκεια), ενώ στον τελικό ήταν η σειρά του ΠΑΟΚ να κερδίσει 1-0 την Νυρεμβέργη και να κατακτήσει την πρώτη θέση του τουρνουά. Να σημειωθεί ότι από την φάση των ομίλων ο Δικέφαλος προκρίθηκε αήττητος.

Ειδική μνεία αξίζει να γίνει στην ζεστή φιλοξενία που πρόσφεραν απλόχερα για άλλη μια φορά στην αποστολή του ΠΑΟΚ οι ομογενείς της Γερμανίας.

Τέλος, να θυμίσουμε ότι η Κ11 τον Ιούλιο θα βρεθεί στο Παρίσι για το World Cup, ενώ θα επιστρέψει στη Γερμανία στις 13 Μαϊου για το τουρνουά Led Lenser.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτέλεσαν οι:

Αυγουστίδης Θωμάς, Αγγελίδης Σπύρος, Αλειφερόπουλος Στέφανος, Αλμύρας Χρήστος, Καραπατσιάς Βασίλης, Πεκρίδης Παναγιώτης, Καμπούρης Γιώργος, Θεοδοσιάδης Κωνσταντίνος, Κωττάς Δημήτρης, Μακρής Γιώργος, Μαύρης Νίκος, Κοσίδης Χρήστος, Γκούμας Κωνσταντίνος, Παπαευαγγέλου Δημήτρης.

Συνόδευσαν οι προπονητές Ανδρέας Μπαλαμπάνης, Αντώνης Κρινίτσας και Κώστας Βούρτσης.

δείτε βίντεο και φωτογραφίες στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected