Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Απίστευτο! Ποδοσφαιριστής της Λέστερ κινήθηκε προς τον…έλικα μετά την προσγείωση! (photos)

3385BBFF00000578-3557513-The_player_was_then_sheepishly_escorted_to_the_terminal_by_the_p-a-11_1461587342687Ο 19χρονος εξτρέμ της Λέστερ, Ντεμαράι Γκρέι, κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του εξαιτίας της απερίσκεπτης εξόδου του κατά την προσγείωση του ελικοπτέρου που τον μετέφερε

Η απροσεξία είναι ένας τους σημαντικότερους παράγοντες που συμβαίνουν δυστυχήματα… Μία στιγμιαία αμέλεια παραλίγο να μετατρέψει τη φετινή πανηγυρική σεζόν που βιώνει η Λέστερ, σε τραγωδία που θα έμενε στην ιστορία! Πρωταγωνιστής ήταν ο 19χρονος αριστερός εξτρέμ, Ντεμαράι Γκρέι, ο οποίος απέφυγε το διαμελισμό από τους έλικες του ελικοπτέρου!

Μετά την απονομή των βραβείων της PFA στο Λονδίνο, όπου παρέστησαν οι ποδοσφαιριστές της Λέστερ, επέστρεψαν στην έδρα τους με ελικόπτερα, που είχαν ενοικιαστεί από τον ιδιοκτήτη της ομάδας. Το κακό παραλίγο να γίνει στη διάρκεια της προσγείωσης μιας εκ των πτήσεων.

Ο Ντεμαράι Γκρέι εξήλθε από το ελικόπτερο και αντί να συμμορφωθεί με τις οδηγίες των υπαλλήλων του ελικοδρομίου, κατευθύνθηκε προς τον πίσω έλικα.

περισσότερες φωτογραφίες στο sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected