Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Θα αγωνιστεί στην έδρα του το Στρατώνι στα μπαράζ ανόδου;

308fe73c3697a350ffc3ad7a57f03992_XLΑν το Στρατώνι πάρει και από τα μπαράζ την άνοδο στη Γ’ εθνική, τότε πρέπει να γίνουν προσπάθειες και βελτιώσεις για τις εγκαταστάσεις.

Είναι γνωστό πως από την Χαλκιδική, τα ΜΚ Στρατωνίου πήραν το πρωτάθλημα και θα συμμετέχουν στα μπαράζ για την άνοδο στη  Γ’ εθνική. Από την πλευρά του συλλόγου γίνονται προσπάθειες εδώ και χρόνια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και το χτίσιμο ενός καλού συνόλου. Φέτος, που τα πέτυχαν όλα αυτά, είναι άξιοι συγχαρητηρίων.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου, πριν την έναρξη της ποδοσφαιρικής σεζόν 2015-16, έκαναν ενέργειες για τη βελτίωση του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο του Στρατωνίου. Το πρόσημο ήταν θετικό και σε αυτή τη δοκιμασία, αλλά όπως είναι λογικό μόνο το καλό ‘’χορτάρι’’ δεν πληροί τις προϋποθέσεις για να χρησιμοποιήσει ως έδρα το Στρατώνι το δικό του γήπεδο στη Γ’ εθνική.

Ένα από τα σημαντικά μειονεκτήματα που έχει το γήπεδο του χωριού είναι οι κερκίδες που δεν υπάρχουν. Με μια πρώτη έρευνα διαπιστώσαμε πως πρέπει να υπάρχει κερκίδα στο γήπεδο για τουλάχιστον 500 φιλάθλους, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που πρέπει να διαθέτουν τα γήπεδα για να έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενούν παιχνίδια Γ’ εθνικής (σ.σ οι κανονισμοί αλλάζουν συνεχώς, αλλά η παρουσία κερκίδας είναι υποχρεωτική). Φυσικά, δεν είναι μόνο οι κερκίδες, αλλά και κάποιες άλλες προϋποθέσεις.

περισσότερα στο pamebala.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected