Κατηγορίες
Διάφορα

Εκπληκτικό το τρέιλερ της ταινίας που αφορά τη ζωή του Έντουαρντ Σνόουντεν (vid)

snow708_4Το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας «Snowden» του Όλιβερ Στόουν είναι γεγονός.

Η ταινία γυρίστηκε στο Μόναχο της Γερμανίας και είναι βασισμένη στο βιβλίο του δημοσιογράφου Λουκ Χάρντινγκ, «The Snowden Files: The Inside Story of the World’s Most Wanted Man», αλλά και στο «Time of the Octopus» του Κουτσερένα.

Κεντρικός ήρωας δεν είναι άλλος από τον Έντουαρντ Σνόουντεν ο οποίος εργαζόταν για την NSA και την CIA ως τεχνικός διαχειριστής ηλεκτρονικών συστημάτων, τον οποίο ο Όλιβερ Στόουν έχει χαρακτηρίσει ως ήρωα δηλώνοντας μάλιστα ότι ο Σνόουντεν αποκάλυψε πράγματα που θα έπρεπε να ξέρουμε όλοι μας, και πως η Αμερικανική Κυβέρνηση επανειλημμένα παραβιάζει τα δικαιώματα των πολιτών της.

Το 2013, ο Σνόουντεν διοχέτευσε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης απόρρητες πληροφορίες από την NSA, υπηρεσία εθνικής ασφαλείας των ΗΠΑ σχετικά με τα προγράμματα μαζικής παρακολούθησης που εφαρμόζουν οι αμερικανικές και βρετανικές κυβερνήσεις.

Οι πληροφορίες αποκάλυψαν τα προγράμματα παρακολούθησης που χρησιμοποιούσε η NSA και τις μεθόδους που ακολουθούσε σε συνεργασία με εταιρείες τηλεπικοινωνιών αλλά και τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις.

δείτε το εντυπωσιακό τρέιλερ από το iefimerida.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected