Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

H πρώτη συνάντηση για το μέλλον του Πιερικού

DSC03345Αμέσως μετά την λήξη του χθεσινού φιλικού αγώνα του Πιερικού με την Ακαδημία Πλαταμώνα (5-0), πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του συλλόγου, διοικητικό συμβούλιο με τα μέλη της διοίκησης για το θέμα μιας ενδεχόμενης συνένωσης, και για τη συνέχιση της ομάδας.

Σύμφωνα με το pierikosnews.blogspot.gr, εκεί αποφασίστηκε ομόφωνα ότι για το καλό του Πιερικού, όποια επίσημη πρόταση φτάσει στη συνέλευση της Εκάβης για την συνέχιση της ομάδος είτε για την συνένωση της με ενδιαφερόμενες ομάδες της Πιερίας, θα γίνει δεκτή.

Εκεί αφού πρώτα πραγματοποιηθεί ο απολογισμός της χρονιάς. Θα εξηγηθεί από την διοίκηση για το τι οδήγησε την ομάδα σε αυτό το μονοπάτι που ακούει στο όνομα συγχώνευσης.

Ενώ επίσης θα ακούσουμε και την επίσημη μεριά των ενδιαφερόμενων, για τα σχέδια, τα πλάνα τους και φυσικά τον σκοπό τους. Ενώ θα απαντηθούν και όποιες άλλες απορίες των μελών και φιλάθλων για το θέμα της εκκαθάρισης που πλέον φαντάζει μακρινό όνειρο, (για αυτό και η λύση συνένωσης είναι πλέον μονόδρομος).

Εφόσον υπάρξει από μεριάς των ενδιαφερομένων μια επίσημη πρόταση κάποιας ή κάποιων ομάδων του νομού μας για την συνένωση τους με τον Ιστορικό Πιερικό και τους αδιαπραγμάτευτους όρους να είναι δεδομένους, και αφού η σημερινή διοίκηση τσεκάρει την περίπτωση από όλες τις μεριές της σύμφωνα πάντα για το καλό του Πιερικού και τα συμφέροντα του… αμέσως θα ανακοινωθεί ημερομηνία συνελεύσεως (που αυτό σύμφωνα με πληροφορίες μας θα γίνει στις επόμενες τρεις εβδομάδες).

Ενώ από την μεριά του Αιγινίου, ακούγεται ότι πραγματοποιήθηκε συνάντηση του κ. Νιώπα με τον ισχυρό άνδρα της Πύδνας Κίτρους, κ. Ντούμο για ενδεχόμενη εμπλοκή του στην ισχυρή συνένωση που ετοιμάζουν με πρόταση τους οι άνθρωποι της Β. Πιερίας. Αφού ολοκληρωθούν και κάποιες διαδικασίες και παρθούν αποφάσεις θα ετοιμάσουν την επίσημη πρόταση τους.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected