Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Αγγλία – Η “τριάρα”στο…κεφάλι της Λίβερπουλ και τα τρελά πανηγύρια των φιλάθλων της Λέστερ στην ισοφάριση κόντρα στην Γιουνάιτεντ (vids)

_89530759_ayew_goal_reuΑυτή η Λίβερπουλ δεν είναι του Κλοπ αλλά η παλιά κακή Λίβερπουλ! Η Σουόνσι εκμεταλλεύθηκε τις πολλές αλλαγές και την τραγική αμυντική λειτουργία των «Reds» και επικράτησε 3-1.

Με το μυαλό στον δεύτερο ημιτελικό του Europa League κόντρα στη Βιγιαρεάλ, η Λίβερπουλ ηττήθηκε με κατεβασμένα τα χέρια στην έδρα της Σουόνσι με 3-1 και θύμισε κάτι από τις παλιές τραγικές εμφανίσεις της.

Ο Κλοπ επέλεξε να ξεκινήσει ορισμένους παίκτες που συνήθως είτε είναι στον πάγκο είτε ακόμη και εκτός αποστολής. όπως οι Γουόρντ, Σκρτελ, Σμιθ, Στιούαρτ, Κριβέλα, Ότζο και Άιμπ, ενώ στη συνέχεια πέρασε στο ματς και τους Μπεντέκε, Μπράναγκαν. Και όπως είναι λογικό το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να είναι το… επιθυμητό!

Μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς ήταν ο Αντρέ Αγιού που πέτυχε δύο τέρματα, ένα σε κάθε ημίχρονο (20’, 67’), ενώ ο Κορκ στο 33’ είχε προσθέσει άλλο ένα. Από την άλλη μεριά, η Λίβερπουλ είχε καταφέρει να μειώσει στο 65’ με τον Μπεντέκε σε 2-1, ενώ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες αφού στο 78’ ο Σμιθ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

https://www.youtube.com/watch?v=xXqK2O05Ldw

Άμεση απάντηση στο γκολ της Μάντσεστερ και…πανζουρλισμός σε καφετέριες και παμπ!

Σαν τρελοί γιορτάζουν -φυσικά- οι οπαδοί της Λέστερ κάθε βήμα που τους φέρνει πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου. Δείτε πώς πανηγύρισαν μετά το γκολ της ισοφάρισης κόντρα στη Μάν. Γιουνάιτεντ.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected