Κατηγορίες
Διάφορα

Η αναβίωση της Θύελλας Παπάγου, στο φιλικό κόντρα στους Λύκους Δασκίου!

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23/4/2016 πραγματοποιήθηκε ο φιλικός αγώνας ανάμεσα στην Θύελλα Παπάγου με τους Λύκους Δασκίου στο γήπεδο της Βεργίνας με νικητή την τυπικά γηπεδούχο ομάδα (Θύελλα).

Το ματς αποτέλεσε την αναβίωση του συλλόγου που έπαυσε τη λειτουργία του στις αρχές της δεκαετίας του ’90, αρχικά ως Θύελλα Παπάγου και στη συνέχεια ως Λύκοι Δασκίου.

Αρκετοί ήταν αυτοί που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου Δασκιωτών “Το Παλαιόκαστρο”, που ανέλαβε την οργάνωση του φιλικού και στον οποίο αξίζουν πολλά συγχαρητήρια

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την πρώτη σέντρα για τη Θύελλα, η οποία σταδιακά πήρε μέτρα στο αγωνιστικό χώρο. Οι Λύκοι από την πλευρά τους με αμυντική λειτουργία έκλεισε τους διαδρόμους προς την εστία και προσπάθησε με αντεπιθέσεις να απειλήσει τα αντίπαλα καρέ. Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες εκτός από εκατέρωθεν μακρινά σουτ χωρίς να ανησυχήσουν τους δύο τερματοφύλακες

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες έφτασαν περισσότερες φορές κοντά στο γκολ με τη Θύελλα να να είναι αυτή άνοιξε πρώτη το σκορ με τον επιθετικό του ΜΑΣ Βεργίνα, Δημήτρη Κατσιγιαννόπουλο.

Οι Λύκοι ανέβασαν την απόδοσή τους στη συνέχεια και κυνήγησαν για την ισοφάριση, που τελικά ήρθε με κοντινή κεφαλιά του αμυντικού της Δόξας Λιανοβεργίου, Γρηγόρη Πατρίκα.

Με το σκορ στο 1-1, οι δύο ομάδες άνοιξαν το παιχνίδι τους και δημιούργησαν πολλές καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες κι αν οι επιθετικοί ήταν πιο εύστοχοι, το σκορ θα έπαιρνε μεγαλύτερες διαστάσεις.

Σε μία αντεπίθεση, η Θύελλα κέρδισε πέναλτι σε χέρι αμυντικού, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο σκόρερ του πρώτου τέρματος, Δημήτρης Κατσιγιαννόπουλος, ο οποίος και ευστόχησε.

Οι Λύκοι με την… πλάτη στον τοίχο και με πολλές αλλαγές απο τον πάγκο βγήκαν μπροστά, χωρίς όμως να φτάνουν στο γκολ που και σε μία ακόμη αντεπίθεση από πλευράς γηπεδούχων, ο παίκτης του ΜΑΣ Βεργίνας, Αποστόλης Βουλγαρόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 3-1

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν ο κ. Γιώργος Πατρίκας, με βοηθούς τους κ.κ. Χρήστο Γκάλαβο και Βασίλη Πουλιόπουλο.

Συνθέσεις

Θύελλα Παπάγου: (Μαντζέλας Γιάννης) Μάκης Λιλιόπουλος, Σοφοκλής Σιακαβάρας, Γιώργος Τζιώρος, Βαγγέλης Δάμτσης, Βασίλης Κωστόπουλος, Δημήτρης Ρηγόπουλος, Γιώργος Μπαντιάκας, Γιώργος Γκουτζιλίκας, Γιώργος Οικονόμου, Δημήτρης Κατσιγιαννόπουλος, Απόστολος Βουλγαρόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι Γιάννης Μαντζέλας και Θωμάς Ασλανίδης.

Λύκοι Δασκίου : (Πουλιόπουλος Αντώνης) Γιάννης Πουλιόπουλος, Γρηγόρης Πατρίκας, Δημήτρης Kωστόπουλος, Πασχάλης Μελιόπουλος, Δημήτρης Κατσουγιαννόπουλος, Θωμάς Πατρίκας, Ζήσης Κωστόπουλος, Νέστορας Πατρίκας, Βασίλης Πουλιόπουλος του Α., Νίκος Θεμελής, Γιώργος Ρηγόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι Κώστας Πατρίκας, Κώστας Πουλιόπουλος, Βασίλης Στεφανόπουλος, Γιώργος Πατρίκας, Γιώργος Κωστόπουλος, Βασίλης Πουλιόπουλος του Ν., Αντώνης Σβαρνόπουλος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected