Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Αναβολή λίγων(;) ημερών για τη στέψη της Λέστερ (vid)

2239Η Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ έκανε ένα από τα καλύτερα εντός έδρας παιχνίδια της φέτος, δικαιούνταν τη νίκη, όμως η Λέστερ άντεξε, πήρε το 1-1 μέσα στο «Ολντ Τράφορντ» και άγγιξε τον τίτλο!

Η τρομερή Λέστερ μπορεί να μη νίκησε στο «Ολντ Τράφορντ» τη Γιουνάιτεντ, ώστε να ολοκληρώσει από σήμερα (1/5) τον άθλο της, αλλά με την ισοπαλία που πήρε στο Μάντσεστερ (1-1) χρειάζεται, πλέον, δύο βαθμούς για να κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα!

Εν ολίγοις, θέλει: Είτε να μη νικήσει αύριο (2/5) η Τότεναμ την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ», είτε να πετύχει εκείνη… τρίποντο κόντρα στην Έβερτον την επόμενη αγωνιστική!

Η Γιουνάιτεντ κατάφερε να πάρει από νωρίς κεφάλι στο σκορ αφού μόλις στο 8′ ο Βαλένσια βρήκε τον Μαρσιάλ μέσα στην περιοχή και ο τελευταίος με ιδανικό τελείωμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η Λέστερ όμως δεν το έβαλε κάτω. Στο 17′ λεπτό κέρδισε φάουλ αρκετά έξω από την περιοχή και ο Ντρινκγουότερ που ανέλαβε την εκτέλεση βρήκε τον Μόργκαν στην περιοχή. Ο αρχηγός των “αλεπούδων” έπιασε την κεφαλιά και έγραψε το 1-1.

Αυτή ήταν και η πρώτη ευκαιρία της Λέστερ στο ματς, που προσπαθούσε να απειλήσει κυρίως με αντεπιθέσεις. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή και τον έλεγχο του παιχνιδιού και με κύριο εκφραστή των επιθέσεών τους τον Λίνγκαρντ, έψαξαν το δεύτερο τέρμα. Η ομάδα του Ρανιέρι όμως παίζοντας σωστή άμυνα, κρατούσε το 1-1. Μάλιστα στο 71′ θα μπορούσε να κάνει και την ανατροπή, όμως ο Ντε Χέα έδιωξε εκπληκτικά το σουτ του Μαχρέζ.

Στα τελευταία λεπτά η Γιουνάιτεντ αύξησε την πίεσή της, ενώ είχε και δοκάρι σε κεφαλιά του Σμόλινγκ στο 79′. Στο 87′ οι “αλεπούδες” έμειναν με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής με δεύτερης κίτρινης κάρτας του Ντρινκγουότερ, παρ’ όλα αυτά κατάφεραν να φύγουν με το βαθμό της ισοπαλίας από το Ολντ Τράφορντ. Έτσι πλέον με μία νίκη κόντρα στην Έβερτον την επόμενη αγωνιστική θα μπορέσουν να ολοκληρώσουν το θαύμα, κατακτώντας τον τίτλο!

Συνθέσεις

Γιουνάιτεντ (4-2-3-1): Ντε Χεά, Βαλένσια, Σμόλινγκ, Μπλιντ, Ρόχο, Κάρικ, Φελαϊνί (75′ Ερέρα), Λίνγκαρντ (62′ Μάτα), Ρούνεϊ, Μαρσιάλ, Ράσφορντ (82′ Ντεπάι)

Λέστερ (4-4-2): Σμάιχελ, Σίμπσον, Μόργκαν, Χουτ, Φουχς, Μαχρέζ (88′ Κινγκ), Καντέ, Ντρίνκγουοτερ, Σλουπ (72′ Ολμπράιτον), Οκαζάκι (67′ Γκρέι), Ουγιόα

δείτε βίντεο με τα γκολ στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected