Α ΕΠΣ Ημαθίας

Το “ευχαριστώ” του Κυριάκου Καρασαββίδη για την ανάδειξη του ως προπονητής του 3ου All Star Game!

DSCN0019

Επιστολή στο SportsUp απέστειλε ο προπονητής της ΑΕ Αλεξάνδρειας, Κυριάκος Καρασαββίδης, με την οποία αναφέρεται στην ανάδειξη του ενός εκ των δύο προπονητών που θα καθίσουν φέτος στον πάγκο του 3ου All Star Game.

Ο νεαρός τεχνικός “εξαργύρωσε” την εξαιρετική πορεία της ομάδας του, όχι μόνο φέτος που ως νεοφώτιστη κατετάγη στην 3η θέση της βαθμολογίας, αλλά και πέρσι όταν η ομάδα του κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α2 Ερασιτεχνική.

Αναλυτικά η δήλωση του :

“Είναι πολύ μεγάλη η χαρά που νιώθω που θα συμμετέχω στο 3ο All Star Game Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών, ένας θεσμός στον οποίο είχα την τιμή να αγωνιστώ και ως ποδοσφαιριστής την πρώτη του χρονιά. Είναι επίσης μεγάλη η τιμή που θα βρεθώ εκεί μετά από επιλογή των συναδέλφων μου, που με τίμησαν με την ψήφο τους επικροτώντας έτσι τη φετινή πολύ καλή χρονιά με την ομάδα μου.

Να ευχαριστήσω βεβαίως τον πρόεδρο της ΑΕ Αλεξάνδρειας, Γιάννη Ουσταμπασίδη που μου εμπιστεύτηκε για μια ακόμη χρονιά τις τύχες της ομάδας αλλά και τους ποδοσφαιριστές μου, που εκτέλεσαν κατά γράμμα τις εντολές μου και εμφάνισαν στον αγωνιστικό χώρο το πλάνο το οποίο καταστρώσαμε από κοινού.

Με τιμή, 

Κυριάκος Καρασαββίδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected