Κατηγορίες
Τουρνουά Foot Tennis Βέροια

Την Πέμπτη 5/5 οι αγώνες επίδειξης και γνωριμίας με το Foot Tennis!

maxresdefaultΜπορείς ΚΑΙ ΕΣΥ να δώσεις το παρόν την Πέμπτη 5/5 και ώρα 18.30 στους αγώνες επίδειξης στην Πλατεία Δημαρχείου Βέροιας!

Τέσσερις ημέρες απέμειναν για την έναρξη του “παρθενικού” πρωταθλήματος Foot Tennis στην Ελλάδα και η πόλη της Βέροιας μετρά αντίστροφα για την πρώτη γνωριμία με το άθλημα το οποίο είναι εξαιρετικά διαδεδομένο σε Ευρώπη και Ασία.

Την Παρασκευή 6/5 και ώρα 17.00 ξεκινά το 1ο Τουρνουά Foot Tennis, με έδρα την Πλατεία Δημαρχείο Βέροιας, όπου 36 ομάδες και περίπου 120 αθλητές θα δοκιμάσουν την τύχη τους στο καινοτόμο αυτό άθλημα. Ο χώρος θα “ντυθεί” με δύο γήπεδα 8×4, με ενδιάμεσο φιλέ 0.90 πόντους και με τον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό και οι κάτοικοι της πόλης θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το Ποδοτένις, που σε χώρες του εξωτερικού γεμίζει κερκίδες χωρητικότητας 15.000 και 20.000 θέσεων!

Μία μέρα πριν και συγκεκριμένα την Πέμπτη 5/5 και ώρα 18.30, θα διεξαχθούν αγώνες επίδειξης ώστε φίλαθλοι αλλά και παίκτες να πάρουν μια πρώτη γεύση από το άθλημα ενώ θα δοθεί η ευκαιρία και στους διερχόμενους, να δουν από κοντά πως θα μεταμορφωθεί η Πλατεία Δημαρχείου για 10 ημέρες!

Στους αγώνες επίδειξης μπορούν να συμμετέχουν δύο ομάδες των δύο παικτών (με σειρά προτεραιότητας) οι οποίες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο 6973 714488 μέχρι την Τετάρτη (4/5) και ώρα 20.00 το βράδυ. Δεν είναι απαραίτητο να δήλωσαν συμμετοχή στο επερχόμενο τουρνουά.

Σας περιμένουμε!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected