Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Σώθηκε με…εξάρα η Βέρντερ! (vid)

jubelstimmung-werder-bremen-meldet-sich-mit-einer-torgala-im-abstiegskampf-der-bundesliga-zurueck-Συνεπής στο κρισιμότερο ραντεβού της χρονιάς η Βέρντερ Βρέμης, διέλυσε 6-2 τη Στουτγκάρδη, βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ… πέταξε σε αυτή τους Σουηβούς!

Προσπέρασε λοιπόν την Στουτγκάρδη, όπως και την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, έτσι βγήκε από την ζώνη του υποβιβασμού.

Πολύ σημαντικό μάλιστα και το σκορ, καθώς η Βέρντερ έχει πλέον διαφορά τερμάτων -16 και η Στουτγκάρδη -21. Η τελευταία ισοβαθμεί με την Άιντραχτ που έχει -18, έτσι η Στουτγκάρδη είναι πια στην προτελευταία θέση (τελευταίο και υποβιβασμένο το Ανόβερο).

Ο Μπαρτέλς στο 10′ μετά από πάσα του Πιζάρο «έγραψε» το 1-0, ο Ντιντάβι στο 26′ ισοφάρισε σε 1-1 για την Στουτγκάρδη, αλλά η συνέχεια άνηκε αποκλειστικά στους γηπεδούχους.

Ο Μπάρμπα στο 33′ με ένα απίθανο αυτογκόλ έβαλε ξανά την Βέρντερ σε θέση οδηγού και στο 42′ ο Οζτουνάλι έκανε το 3-1. Ο Μπάρμπα στο 53′ εξιλεώθηκε για το αυτογκόλ μειώνοντας σε 3-2 για την Στουτγκάρδη, αλλά ακολούθησε… καταιγίδα.

Ο Πιζάρο στο 64′ έκανε το 4-2, ο Μπαρτέλς στο 80′ «έγραψε« το 5-2 και ο Ούτζα στο 87′ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα διαμορφώνοντας το τελικό 6-2 υπέρ της Βέρντερ Βρέμης.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected