Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μια ακόμη “σαλατιέρα” για τη Μπάγερν Μονάχου! (vid)

59CF5C57-71D8-4726-8BB0-1C230979F290Η Μπάγερν νίκησε 2-1 στην έδρα της Ίνγκολστατ και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Γερμανίας για 4η σερί χρονιά, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία.

Πρωταθλήτρια Γερμανίας αναδείχθηκε η Μπάγερν το απόγευμα του Σαββάτου, καθώς νίκησε με τέρματα του Λεβαντόβσκι νίκησε 2-1 στην έδρα της Ντάρμστατ και εξασφάλισε και μαθηματικά τον τίτλο με μία αγωνιστική να απομένει.

Θα το έκανε ακόμη και με ήττα, καθώς η Ντόρτμουντ ηττήθηκε στην Φρανκφούρτη από την Άιντραχτ (1-0), η οποία με τη νίκη αυτή άφησε 4 βαθμούς πίσω της την Στουτγκάρδη και πλέον σίγουρα δεν πρόκειται να υποβιβαστεί χωρίς τουλάχιστον να παίξει μπαράζ.

Η Μπάγερν λοιπόν κατέκτησε το 26ο πρωτάθλημα Γερμανίας και 4ο συνεχόμενο, κάτι που κάνει για πρώτη φορά στην ιστορία της και γενικότερα συμβαίνει για πρώτη φορά στην χώρα. Το πρώτο το είχε πάρει όταν είχε κατακτήσει και το Champions League με Γιουπ Χάινκες, ενώ τα άλλα 3 με Πεπ Γκουαρδιόλα σε ισάριθμες χρονιές (πάει στην Μάντσεστερ Σίτι και αναλαμβάνει ο Κάρλο Αντσελότι τους Βαυαρούς).

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected