Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μεγάλη ζημιά από την υποβιβασμένη Λεβάντε! (vid)

33F5EE2900000578-3579675-image-a-35_1462726769722Η πεσμένη Λεβάντε κέρδισε την Ατλέτικο Μαδρίτης (2-1) και την έβγαλε νοκ-άουτ από την διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Τόσο καιρό παίζει στα κόκκινα. Κερδίζει οριακά τα ματς με… μισό-μηδέν, έχοντας ως σύμμαχο την Θέα Τύχη. Κάποια στιγμή, αυτό θα έσπαγε. Ήρθε στο πιο απροσδόκητο παιχνίδι. Η πεσμένη Λεβάντε έκανε την ζημιά στην Ατλέτικο Μαδρίτης και με το 2-1 την έβγαλε οριστικά εκτός μάχης για τον φετινό τίτλο.

Κι όμως όλα έδειχναν τόσο διαφορετικά στο ξεκίνημα του ματς. Είχαν περάσει μόλις 90 δευτερόλεπτα, όταν οι «ροχιμπλάνκος» πάτησαν προσωρινά στην κορυφή της Primera Division. Ο Φερνάντο Τόρες αξιοποίησε μπαλιά του Κόκε και η Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε κεφάλι στο σκορ από πολύ νωρίς!

Αυτό όμως ήταν το απόλυτο μπούμερανγκ. Οι παίκτες του «Τσόλο» που έδειχναν να έχουν αδειάσει από την πρόκριση και την υπερπροσπάθεια απέναντι στην Μπάγερν γύρισαν πίσω και το πλήρωσαν. Ο Βίκτορ Κασαδεσούς ισοφάρισε στο ημίωρο και οι «ροχιμπλάνκος» επέστρεψαν εκεί από όπου ξεκίνησαν.

Η επανάληψη ήταν ένας διαρκής μαδριλένικος μονόλογος, αλλά αυτή τη φορά η μπάλα δεν έμπαινε. Οι Σάβιτς και Σαούλ έχασαν δύο καλές ευκαιρίες και το άγχος άρχισε να κυριεύει την Ατλέτικο που σταμάτησε να παράγει φάσεις. Στα τελευταία λεπτά ο Τσόλο έδωσε εντολή για φουλ επίθεση και το πλήρωσε. Σε μία κόντρα ένα λεπτό πριν το τέλος, ο Μοράλες έστρωσε στον Ρόσι και ο Ιταλός με ψύχραιμο πλασέ (89’, 2-1) έβαλε ταφόπλακα στις τελευταίες ελπίδες τίτλου των «ροχιμπλάνκος».

δείτε βίντεο με τα γκολ ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected