Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Πύρασος – Τύρναβος 1-0

31328e2c1f57e2904db92fa500fa5110_LΟ Πύρασος πήρε παλικαρίσια νίκη κόντρα στον Τύρναβο και έμεινε ζωντανός για την παραμονή.

Έχοντας τρίποντο την επόμενη αγωνιστική στα χαρτιά, η ομάδα της Ν. Αγχιάλου για να σωθεί θέλει το συνδυασμό να μην κερδίσει η Φιλιππιάδα στην Αγιά και να μην κερδίσει η Τσαριτσάνη στη Νίκη Βόλου. Μάλιστα, εάν την προηγούμενη αγωνιστική οι “κυανόλευκοι” είχαν κερδίσει τον υποβιβασμένο Οπούντιο, με τη σημερινή τους νίκη, θα είχαν εξασφαλίσει την παραμονή…

Ο Πύρασος έδειξε ότι ήθελε περισσότερο το ματς. Οι παίκτες του ήταν πολύ μαχητικοί, πρώτοι στις προσωπικές μονομαχίες, με πάθος και δύναμη, ενώ στο τελευταίο εικοσάλεπτο έμειναν δέκα στον αγωνιστικό χώρο λόγω αποβολής του Καραγεώργου.

Στο 19′ σουτ του Αναστασίου, κόντραρε σε αμυντικό και πέρασε κόρνερ λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι, δύο λεπτά αργότερα από φάουλ του Κοντοβά, ο Καραγεώργος πήγαινε προς την μπάλα, κρατήθηκε από αντίπαλο αλλά ο διαιτητής δεν υπέδειξε το πέναλτι. Στο 26′ σε ωραία αντεπίθεση, κεφαλιά του Αναστασίου ύστερα από σέντρα του Μυργιώτη μπλόκαρε ο Παπαγιάννης, ενώ στο 37′ σουτ του Μαλακασιώτη μέσα από τη μεγάλη περιοχή, πέρασε πάνω από το οριζόντιο. Μεγάλη ευκαιρία στο 40′ όταν από κεφαλιά-πάσα του Αναστασίου, ο Μαλακασιώτης βγήκε τετ-α-τετ, πρόλαβε την έξοδο του γκολκίπερ αλλά πλάσαρε άουτ. Μπορεί να μην μπήκε το γκολ σε αυτή τη φάση, αλλά στο επόμενο λεπτό. Από τακουνάκι του Τσιουρέλη, κάτοχος της μπάλας έγινε ο Αναστασίου ο οποίος μπήκε στην περιοχή και σκόραρε με διαγώνιο σουτ. Ωραίο προσωπικό τέρμα από τον υψηλόσωμο επιθετικό.

Εμφανώς καλύτερος ο Πύρασος, δεν κινδύνευσε σε κάποια περίπτωση, ενώ συνέχισε στην επανάληψη να αναζητάει το γκολ. Στο 50′ από προσπάθεια του Κατή, ο Μαλακασιώτης πλάσαρε σε τετ-α-τετ κι απέκρουσε ο Παπαγιάννης με το ένα χέρι, στο 57′ σουτ του Τσιουρέλη από το ημικύκλιο της περιοχής δεν είχε στόχο, στο 64′ κεφαλιά του Μπασδάνη από τη μικρή περιοχή πέρασε άουτ. Οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 71′ καθώς ο Καραγεώργος για δυνατό μαρκάρισμα, δέχθηκε δεύτερη κίτρινη και το ματς απέκτησε ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Το φάουλ ήταν περίπου δύο μέτρα εκτός περιοχής, στην ευθεία της εστίας, το εκτέλεσε ο Λούγκος και πέφτοντας στην αριστερή του γωνία, ο Χαλάτσης πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση, στην καλύτερη φάση για γκολ που είχε ο Τύρναβος. Δυνατό σουτ του Μαλακασιώτη απέκρουσε ο Παπαγιάννης σε κόρνερ στο 75′ σε μεγάλη ευκαιρία, ενώ διπλή φάση χάθηκε στο 87′ όταν από ασίστ του Τσιουρέλη, ο Μαλακασιώτης σούταρε στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια, ο Τσιουρέλης σούταρε άουτ. Χωρίς κάτι αξιοσημείωτο στις καθυστερήσεις, ο Πύρασος κράτησε την πολύτιμη νίκη, ευνοήθηκε από τη σημερινή ήττα της Φιλιππιάδας και περιμένει πλέον την τελευταία αγωνιστική να μην κερδίσουν Φιλιππιάδα και Τσαριτσάνη…

Συνθέσεις

Πύρασος: Χαλάτσης, Μπόιρας, Κοντοβάς, Καραγεώργος, Κατής (73′ Χατζητρακόσιας), Μαλακασιώτης (87′ Δανόπουλος), Μπασδάνης, Βαγγελάκος, Τσιουρέλης, Μυργιώτης (82′ Μπέικος), Αναστασίου.

Τύρναβος: Παπαγιάννης, Αϊβάζης, Μπαρούτας, Καρατάσιος, Καρλιάμπας, Μανιώτης (73′ Τσιάγκος), Σβερκούλης, Λούγκος, Γελαλής (46′ Νούσιος), Λίταινας, Κεσίδης (52′ Κόκκορας).

magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected