Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Νίκη της Ρεάλ αλλά ο τίτλος δεν εξαρτάται από την ίδια… (vid)

_89634841_ronaldo_goal_gettyΟ Κριστιάνο έκανε την επανεμφάνισή του στην Πριμέρα μετά από δύο ματς, ήταν ο πρωταγωνιστής στην αγχωτική νίκη της Ρεάλ επί της Βαλένθια (3-2) και η «Βασίλισσα» ελπίζει στο… θαύμα της τελευταίας αγωνιστικής, προκειμένου να πάρει τον τίτλο.

Είναι πολλοί- δύο αγώνες εκτός γι’ αυτόν είναι πάρα πολλοί: ο Κριστιάνο Ρονάλντο έμεινε εκτός- λόγω τραυματισμού- στα παιχνίδια πρωταθλήματος με την Ράγιο και την Σοσιεδάδ και, κάπως έτσι, είδε το Χρυσό Παπούτσι να πηγαίνει προς… Ουρουγουάη πλευρά και να «αγκαλιάζει» το πόδι του Λουίς Σουάρες.

Ο Πορτογάλος, λοιπόν, επέστρεψε στο αρχικό σχήμα των «Μερένχες» σήμερα και έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα από τον καθένα: γκολ στο 26΄ μετά από ωραία ατομική ενέργεια για το 1-0, γκολ και στο 65΄ για το 3-1.

Είχαν προηγηθεί τα τέρματα των Μπενζεμά για το 2-0 (σε μια φάση, όμως, που ο Γάλλος ξεκίνησε από εμφανή θέση οφσάιντ), ενώ ο Ροντρίγκο είχε μειώσει στο 55΄ σε 2-1.

Οι «Νυχτερίδες» πίεσαν μέχρι… λιποθυμίας την μέτρια απόψε Ρεάλ και αν δεν ήταν ο Κασίγια, που σε αρκετές περιπτώσεις ύψωσε τείχος μπροστά από τα γκολπόστ των σημερινών γηπεδούχων, τότε στο «Μπερναμπέου» η βασιλική, βαθμολογική… κηδεία δύσκολα θα είχε αποφευχθεί.

Μ’ αυτό το τρίποντο η Ρεάλ προσπέρασε την Ατλέτικο- που έχασε από τη Λεβάντε- στη δεύτερη θέση και συνεχίζει να βρίσκεται στο -1 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα, που παίζει κόντρα στην αδιάφορη Γρανάδα την τελευταία αγωνιστική.

Αν δεν κερδίσουν οι «Μπλαουγκράνα» και η ομάδα του Ζιντάν επικρατήσει επί της Ντεπορτίβο εκτός έδρας, τότε ο τίτλος θα πάει στη Μαδρίτη.

δείτε βίντεο με τα γκολ ΕΔΩ

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected