Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) ΑΕ Φαρκαδόνας – Ρήγας Φεραίος 1-4

fa97ca18648517f62e0e3d995f4f921c_LΑπό τεσσάρα σε τεσσάρα εκτός έδρας ο Ρήγας Φεραίος! Μετά το 1-4 στην Αγιά μία εβδομάδα πριν το Πάσχα, η ομάδα του Λάκη Μπακάλη πήρε εύκολο τρίποντο με το ίδιο σκορ στο γήπεδο Οιχαλίας κόντρα στην ΑΕ Φαρκαδόνας. Χατ τρικ ο Γιάννης Κορέτα.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν το ματς με ευκαιρία όταν σουτ του Ιακωβάκη απέκρουσε ο Τσουμπέκος -που έκανε ντεμπούτο στο φετινό πρωτάθλημα-, και εν συνεχεία η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι. Οι του Ρήγα Φεραίου είχαν την υπεροχή αλλά δεν μπορούσαν να διασπάσουν την άμυνα της Φαρκαδόνας, μέχρι λίγο πριν τη λήξη. Σουτ του Σπαθή στο 37′ κόντραρε και χτύπησε στο οριζόντιο πριν καταλήξει κόρνερ και στο τελευταίο λεπτό του α’ μέρους, έγινε το 0-1. Από πάσα του Γκίκα στον Σπαθή, αυτός έβγαλε ωραία σέντρα και ο Κορέτα πετάχθηκε ανάμεσα στους αμυντικούς, σκοράροντας με κοντινό πλασέ.

Στην επανάληψη, οι Βελεστινλιώτες φρόντισαν να “κλειδώσουν” τη νίκη και να δώσουν διαστάσεις στο σκορ. Στο 60′ από προσπάθεια και πάσα του Ζενούνι, ο Πάσχος βγήκε τετ-α-τετ με τον γκολκίπερ και σιγούρεψε το γκολ, δίνοντάς το στον Κορέτα που απλώς έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Σέττος το τρίτο τέρμα στο 72′ με σουτ ύστερα από κάθετη πάσα του Γουτούλη και ο Κορέτα το 0-4 στο 76′. Ο Σέττος τροφοδότησε τον Γουτούλη, αυτός απέφυγε τον Γεωργίου και πλάσαρε, αμυντικός έδιωξε πριν τη γραμμή, η μπάλα πήρε ύψος και ο αρχισκόρερ του Ρήγα Φεραίου με κεφαλιά πέτυχε το χατ τρικ. Αμυντικός πάνω στη γραμμή απέτρεψε γκολ του Ζενούνι στο 84′ και δύο λεπτά αργότερα ο Γρηγορίου με σουτ διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Στις καθυστερήσεις, δέχθηκε ο Αλεξίου δεύτερη κίτρινη κάρτα κι αποβλήθηκε.

Η σημερινή ήταν η όγδοη νίκη εκτός έδρας για τη σεζόν 2015-16, ενώ το τελευταίο ματς είναι την επόμενη Κυριακή στο Βελεστίνο με τον Καραϊσκάκη.

Συνθέσεις

Φαρκαδόνα: Γεωργίου, Γεωργιάδης, Γιώτας, Ξάνθος, Κουμπούρας, Ρετζιλάς, Νάκος, Τσικρικάς, Καπράλος, Ιακωβάκης, Γρηγορίου.

Ρήγας Φεραίος: Τσουμπέκος, Χατζηαθανασίου (68′ Λάμπρου), Γκάγκας, Σπαθής, Γούτσιος, Αλεξίου, Τσίπη (70′ Γουτούλης), Πάσχος (61′ Σέττος), Κορέτα, Ζενούνι, Γκίκα.

magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected