Διάφορα

Ελλάδας το μεγαλείο σου! Η πρωταθλήτρια Σερρών πανηγύρισε με το…περσινό τρόπαιο!

paralimniokoupa-22217
Οι παίκτες του Απόλλωνα Παραλιμνίου λίγες ώρες μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Οδυσσέα Αναγέννησης και την αγχωτική νίκη, που έφερε φυσικά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, βγήκαν για τα επινίκια και για να πανηγυρίσουν την επιτυχία τους
.

Όπως βλέπετε μάλιστα στην φωτογραφία ποζάρουν με την κούπα, η οποία βρίσκεται στα χέρια των Κωφοκώτσιου και Μερεσιώτη, μόνο που εδώ το serresport.gr βάζει μία σημαντική υποσημείωση. Η κούπα είναι από την κατάκτηση του… περσινού πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.Σερρών και επιστρατεύτηκε για να συνοδεύσει τα πανηγύρια των παικτών!

Μπορεί να ακούγεται περίεργο, είναι όμως και η αλήθεια, γιατί τόσο όσοι βρέθηκαν στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών, όσο και αυτοί που είδαν φωτογραφίες από τους πανηγυρισμούς, αν ήταν παρατηρητικοί θα έβλεπαν πως δεν έγινε κάποια απονομή! Αυτή ήταν η απόφαση της ηγεσίας της Ε.Π.Σ.Σερρών!

Ο αγώνας σίγουρα δεν ήταν τελικός με την ακριβή σημασία της λέξης, ωστόσο ήταν ένας αγώνας από τον οποίον έτσι και αλλιώς στο τέλος μία από τις δύο ομάδες θα πανηγύριζε τον τίτλο του πρωταθλητή και τι πιο λογικό από το να υπάρχει η μέριμνα να γίνει έστω η απονομή μίας κούπας, προκειμένου όλοι αυτοί που κατέβαλλαν την μέγιστη προσπάθεια σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς και κατέθεσαν ότι είχαν και δεν είχαν στους αγωνιστικούς χώρους, να έχουν λόγο να πανηγυρίσουν.

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected