Κατηγορίες
Football League

Football League – Το…όμορφο πρωτάθλημα δέχτηκε ένα ακόμη πλήγμα σήμερα!

Diamantoopoulos

Ένα μπουκάλι που έπεσε στον ώμο του βοηθού Κωνστάντιου από τους φίλους του Αχαρναϊκού στο 90′, αποτέλεσε την αφορμή για την οριστική διακοπή του αγώνα με τον ΑΟΧ!

Το ματς διεκόπη τη στιγμή που το ματς ήταν στο 0-0 και ο διαιτητής Μιχαηλίδης έδωσε πέναλτι υπέρ του Α.Ο.Χανιά, στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης. Ένα μπουκάλι έπεσε στον ώμο του βοηθού Κωνστάντιου από τους διαμαρτυρόμενους γηπεδούχους και ο διαιτητής Μιχαηλίδης πήρε τους βοηθούς του και οδηγήθηκε στα αποδυτήρια, όπως ορίζει ο Νόμος. Μάλιστα, έκλεισε το φύλλο αγώνος και αναμένεται τις επόμενες μέρες να βγει η απόφαση που φυσικά ευνοεί τον ΑΟΧ.

Άλλη μια φυσικά υπόθεση που εκκρεμεί στο πολύπαθο φετινό πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ! Όπως γίνεται αντιληπτό, το αποτέλεσμα της υπόθεσης αυτής (όταν εκδικαστεί) θα φέρει στον ΑΟΧ 3 υπερπολύτιμους βαθμούς (ουσιαστικά θα τους έπαιρνε αν ευστοχούσε στο πέναλτι), στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία. Αντίθετα, ο Αχαρναϊκός ίσως να έχει μπλεξίματα, αν δεν προσέξει, αφού θα μηδενιστεί και θα του αφαιρεθούν τρεις βαθμοί.

Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι στο Μενίδι ήταν “ανοιχτό”, με τις δύο ομάδες να έχουν αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο, κυρίως, ημίχρονο. Στην επανάληψη, ο Ταμπάκης έχασε φοβερή ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 46′, αλλά η αποβολή του Κωστόπουλου στο 52′, έδωσε την ευκαιρία στον ΑΟΧ να πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς ωστόσο το συγκρότημα του Γράφα να γίνει απειλητικό.

Στο 89′ έγινε η φάση που έκρινε και την τύχη του αγώνα, με τον διαιτητή Μιχαηλίδη να δίνει πέναλτι στον ΑΟΧ σε τράβηγμα αμυντικού του Αχαρναϊκού στον Χατζηλιάδη και στην συνέχεια επακολούθησε η ρίψη αντικειμένων και η οριστική διακοπή του αγώνα.

ΦΑΣΕΙΣ ΑΓΩΝΑ

8’ Σέντρα του Τσούτση κεφαλιά του Γκέσιου άουτ η μπάλα.

19’ Από φάουλ του Μασάδο δεν προλαβαίνει ο Γκέσιος από κοντά να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

21’ Σουτ του Παβίσεβιτς θα μπλοκάρει σταθερά ο Πρίφτης.

28’ Νέο σουτ από τον Παβίσεβιτς μπλοκάρει ο Πρίφτης.

35’ Δυνατό σουτ του Ομπράντοβιτς, αποκρούει εντυπωσιακά ο Πρίφτης!

38’ Διαγώνιο σουτ του Γκέσιου μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Παγούδης.

46’ Ο Ταμπάκης πήρε όλες τις κόντρες, μπήκε στην περιοχή του ΑΟΧ αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

52’ ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ! Δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κωστόπουλος του Αχαρναϊκού.

60’ Μπαίνει στην περιοχή ο Δεινόπαπας που σουτάρει και απομακρύνει ο Παγούδης.

89’ Γέμισμα στην περιοχή του Αχαρναϊκού. Μπήκε στη φάση ο Χατζηλιάδης στον οποίο υπήρξε παρατεταμένο τράβηγμα και ο Μιχαηλίδης έδωσε πέναλτι. Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται έντονα, ενώ ένα μπουκάλι από την εξέδρα βρήκε τον ώμο του πρώτου βοηθού Κωνστάντιου. Το ματς διεκόπη αφού οι διαιτητές αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο.

ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ! Ο διαιτητής Μιχαηλίδης έκλεισε το φύλλο αγώνος όπως ορίζει ο κανονισμός και διέκοψε το ματς με υπαιτιότητα της γηπεδούχου ομάδος.

Συνθέσεις

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Δ.ΑΡΝΑΟΥΤΗΣ): Παγούδης, Μωϋσιάδης, Ταμπάκης (56’ Σωτηράκος), Όμο, Ομπράντοβιτς, Πολίμος (71’ Ματσούκας), Μαρής (85’ Παπατόλιος), Αναστασίου, Παβίσεβιτς, Μουστάκης, Κωστόπουλος

Α.Ο.ΧΑΝΙΑ (Θ.ΓΡΑΦΑΣ): Πρίφτης, Ιωαννίδης, Παγώνης, Μπριλάκης, Γκέσιος, Καρτσαμπάς, Σάντερσον, Μασάδο, Τσούτσης (58’ Χατζηλιάδης), Δεινόπαπας, Παλιάτσιος

athlitiko.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected