Κατηγορίες
Super League 1

Cafe στο ’90 – Το ντέρμπι “δικεφάλων” στο ποδοσφαιρικό στέκι!

1312003_0Μπορεί η Τούμπα να είναι άδεια λόγω τιμωρίας, ωστόσο το “Cafe στο 90′” αναμένεται να κατακλειστεί από κόσμο για το πρώτο ντέρμπι “δικεφάλων” στα play off.

Τα ψέματα τελείωσαν, ήρθε η ώρα για δράση. Πρόκειται ίσως για τα πιο ενδιαφέροντα play offs των τελευταίων ετών καθώς κάθε πρόβλεψη μπορεί να αποδειχθεί λανθασμένη.

Το σημερινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται στις 20:30 με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται την ΑΕΚ. Τα προβλήματα για τον Βλάνταν Ιβιτς δεν λείπουν, αφού ο Σέρβος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μιγκέλ Βίτορ που τέθηκε νοκ άουτ, λόγω ενός προβλήματος στην γάμπα. Αντίθετα, «ετοιμοπόλεμος» είναι ο Μάριν Λέοβατς που βρίσκεται στην αποστολή.

Στο στρατόπεδο της Ένωσης μοναδική απουσία για τον Στέλιο Μανωλά θα είναι ο Πέτρος Μάνταλος που δεν ακολούθησε την αποστολή στην Θεσσαλονίκη και έτσι κατά πάσα πιθανότητα την θέση του στην ενδεκάδα θα πάρει ο Ρόναλντ Βάργκας.

Φέτος η κάθε ομάδα μετράει από μία νίκη με τον Δικέφαλο του Βορρά να ανατρέπει το εις βάρος του σκορ και να κερδίζει με 2-1 στην Τούμπα και τους «κιτρινόμαυρους» να επικρατούν με 1-0 στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου στο ΟΑΚΑ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected