Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Δημοσίευμα από τη Βοσνία κάνει λόγω για οριστική συμφωνία Λέτιτς-ΠΑΟΚ (vid)

150127061Την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ ανακοίνωσε μόνος του ο Μπόγιαν Λέτιτς, ένας 23χρονος Βόσνιος αριστερός μπακ, ο οποίος παίζει στην σλοβακική Ζίλινα.

«Ο μάνατζέρ μου είπε, ότι είχε κάποιες προσφορές, αλλά εκείνη του ΠΑΟΚ ήταν η πιο καλή. Είναι μια μεγάλη ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω μπροστά σε τέτοιο κοινό, με αυτή την ατμόσφαιρα που δημιουργούν», δήλωσε ο Λέτιτς!

Το σενάριο είναι αληθοφανές, καθώς ο Λούμπος Μίχελ είναι Σλοβάκος και ξέρει καλά την αγορά της χώρας του, αλλά τα νούμερα που διαδίδουν από χθες το βράδυ τα ΜΜΕ της Βοσνίας, μόνο ως ανέκδοτα μπορούν να εκληφθούν.

Σύμφωνα με ιστοσελίδες της Βοσνίας, για τον 23χρονο μπακ ο ΠΑΟΚ θα δώσει στην Ζίλινα περίπου 2.000.000 ευρώ, ενώ άλλα τόσα θα πάρει ο ίδιος για τριετές συμβόλαιο!

Σύνολο περίπου 4.000.000 ευρώ για έναν ποδοσφαιριστή, που έχει 6 συμμετοχές στην εθνική ελπίδων της Βοσνίας, δεν καλείται στην εθνική ανδρών, και φέτος έκανε 19 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Σλοβακίας.

Τα ποσά που αναφέρονται αποκλείεται να ισχύουν, απομένει να φανεί αν ο Μίχελ έχει πράγματι προχωρήσει αυτή την υπόθεση και ο Λέτιτς θα έρθει στην Τούμπα.

Πάρτε μια γεύση από τον 23χρονο μπακ, από την σεζόν 2013-14, που έπαιζε στην Βελέζ Μόσταρ :

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected