Γ Εθνική / Τοπικά

Μπράβο στη διοίκηση του Απόλλων Καλαμαριάς για την πρωτοβουλία της!

Χωρίς τίτλοΤα έσοδα των εισιτηρίων με αντίπαλο τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης θα διατεθούν σε έναν ποδοσφαιριστή της ακαδημίας του Απόλλωνα

Σε μία αξιέπαινη και πολύ όμορφη προσπάθεια, ο Απόλλων Καλαμαριάς δίνει για ακόμη μια φορά το στίγμα του, την ταυτότητά του ως σύλλογος και την απαραίτητη ανθρωπιά που πρέπει να δείχνουμε όλοι μας.

Όπως γράφει το pamebala.gr, στην ακαδημία του Απόλλωνα, ένας 13χρονος αθλητής, ο Ορέστης, έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας και πρέπει να μεταβεί άμεσα στο εξωτερικό για θεραπεία. Η διοίκηση του Απόλλωνα αποφάσισε τα έσοδα των εισιτηρίων με αντίπαλο τον Εθνικό ΑΛεξανδρούπολης την Κυριακή να διατεθούν σε αυτόν τον αθλητή.

Πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι, η υγεία προέχει και ο Απόλλωνας είναι ξανά, για μία ακόμη φορά μπροστάρης στην ανθρωπιά.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Απόλλωνα:

“Το ΔΣ του ΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ σας ενημερώνει ότι στον τελευταίο αγώνα ποδοσφαίρου της φετινής σεζόν με αντίπαλο τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στις 15 Μαΐου 2016, θα υπάρχει γενική είσοδος 5 Ευρώ. Όλα τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν σε αθλητή της ακαδημίας ποδοσφαίρου του συλλόγου που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και χρειάζεται να μεταβεί στο εξωτερικό για θεραπεία.

Καλούνται όλοι οι φίλαθλοι και γονείς των ακαδημιών του Απόλλωνα Καλαμαριάς να συνδράμουν σε αυτή τη σημαντική προσπάθεια, αγοράζοντας οσο το δυνατόν περισσότερα εισιτήρια.

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε και διατίθενται από τους προπονητές όλων των Ακαδημιών και από τα γραφεία του Συλλόγου”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected