Super League 1

Η απόλυτη επιβράβευση για τον Γιώργο Γιακουμάκη!

giakoumisΝέο τριετές συμβόλαιο στον Γιώργο Γιακουμάκη ετοιμάζει ο Πλατανιάς σε μια προσπάθεια να τον ανταμείψει για την πολύ καλή παρουσία που είχε μέχρι τη στιγμή που τραυματίστηκε σοβαρά στους χιαστούς κι από την άλλη επειδή εκτιμούνται οι δυνατότητές του.

Ο Ηρακλειώτης επιθετικός το είπε μάλιστα στην τελευταία του συνέντευξη ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με την ομάδα του για το δικό του θέμα.

Σύμφωνα με το athlitiko.gr, η σημαντική λεπτομέρεια είναι ότι στον Πλατανιά θέλουν να προχωρήσουν σε πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του Γιακουμάκη και να τον κρατήσουν περισσότερα χρόνια στην ομάδα (όταν άλλωστε είναι ήδη τέσσερα…), ενώ παράλληλα αυτή η κίνηση έχει και μία άλλη σημασία, αφού έτσι στηρίζεται ο παίκτης μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό που πέρασε και που τον κρατά για πολλούς μήνες εκτός δράσης.

Ο Γιακουμάκης έχει αυτή τη στιγμή συμβόλαιο για 1+1, αλλά ο Πλατανιάς θα επιδιώξει να τον κρατήσει για τρία χρόνια, όπερ σημαίνει ότι εφόσον εξαντλήσει το νέο του συμβόλαιο θα παραμείνει στον Πλατανιά για 8 χρόνια! Επίσης, εκ των ων ουκ άνευ είναι ότι ο Παράσχος τον “πάει” πολύ σαν παίκτη και φυσικά κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει ότι μέχρι να τραυματιστεί ήταν η πρώτη του λύση για την επίθεση.

Λογικά, μέσα στις επόμενες μέρες θα έχουν γίνει γνωστά τα αποτελέσματα για την ανανέωση του Γιακουμάκη που αναμένεται να πάρει περισσότερα χρήματα από αυτά που λάμβανε μέχρι τώρα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected