Κατηγορίες
Αθλήματα

Ανακοίνωση του Φίλιππου Βέροιας

filippos_cupΑγαπητοί φίλοι και φίλες

Σε λίγες ώρες η ομάδα μας θα αγωνισθεί στον πρώτο τελικό για την ανάδειξη του πρωταθλητή Ελλάδος με αντίπαλο (και φαβορί) την ομάδα του ΔΙΟΜΗΔΗ ΑΡΓΟΥΣ.

Μία αγωνιστική χρονιά φθάνει στο τέλος της και μας βρίσκει μέσα σε κάθε στόχο που θέσαμε.

Φέραμε στην πόλη μας το Κύπελλο Ελλάδος (το 6 για τον σύλλογό μας) , φθάσαμε στους 16 του Challenge cup δικαιώνοντας τον τίτλο της διαχρονικά καλύτερης ελληνικής ομάδας σε ευρωπαϊκές συμμετοχές (98 αγώνες) και θα αγωνιστούμε για να κατακτήσουμε τον πολυπόθητο τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος.

Σε αυτή την αγωνιστική χρονιά νιώσαμε όλα τα συναισθήματα και ελπίζουμε να τα προκαλέσαμε όλα.

Ταλαιπωρηθήκαμε από τραυματισμούς και από κακές στιγμές. Η κούραση όμως και ο ιδρώτας των προπονητών και αθλητών , ήρθε η ώρα να εξαργυρωθεί με τη συμμετοχή της ομάδας μας στο ζευγάρι των τελικών.

kerkida

Νιώθουμε μεγάλη ανάγκη, όλοι εμείς, αθλητές -προπονητές και μέλη της διοίκησης να ευχαριστήσουμε όλους εσάς, που με την κάθε είδους βοήθεια, μας δώσατε τη δύναμη και τη δυνατότητα να βρεθούμε στην κορυφή και να παλέψουμε γι αυτήν.

Οι χορηγοί μας, από τον μεγαλύτερο μέχρι τον μικρότερο, οι υποστηρικτές, οι άνθρωποι που αγόρασαν διαρκείας, λαχεία, εισιτήρια για τους αγώνες ,αυτοί που μας χειροκρότησαν και αυτοί που μας άσκησαν κριτική είναι αυτοί που εξαιτίας τους, η ομάδα μας πρωταγωνιστεί. Είναι αυτοί που μας εξασφάλισαν όλα τα εφόδια ώστε να εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί και άξιοι του ονόματος ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ.

Χωρίς εσάς δεν μπορεί να έρθει καμία επιτυχία ,δεν μπορεί να υπάρχει αθλητισμός. Ευχόμαστε να χαρείτε όπως και εμείς τους τελικούς και να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα Ελλάδος.

Οι αθλητές, οι προπονητές, το ΔΣ και τα μέλη της διοικούσας επιτροπής χειροσφαίρισης.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ – Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠ ΌΛΑ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected