Κατηγορίες
Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική

Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική (5ος όμιλος) Δόξα Γαρδικίου – ΑΟ Βελισσαρίου 1-3 (photos)

7zA0N37

Η Δόξα Γαρδικίου προσπάθησε να αφήσει πίσω της τα δύο τελευταία αρνητικά αποτελέσματα και να επιστρέψει στη διεκδίκηση της ανόδου, όμως το Βελισσάριο πήρε αυτό που ήθελε “καθαρίζοντας” ουσιαστικά από το 66΄ το ματς.

Στο α΄ ημίχρονο δεν είχαμε πολλές φάσεις. Στο 13′ ο Μπουρνάς έκανε χέρι μέσα στην περιοχή της ομάδας του στην προσπάθειά του να απομακρύνει με κεφαλιά, με το Τζιάλλα να ευστοχεί στο πέναλτι για το 0-1.

Η Δόξα είχε μια μεγάλη ευκαιρία αμέσως μετά, αλλά ο Μάντζιος στο 20΄ έδιωξε σε κόρνερ την κοντινή κεφαλιά του Αλ. Λάμπρου. Στο 43΄ όμως ο ίδιος παίκτης εκμεταλλεύτηκε την κακή απομάκρυνση του γκολκίπερ του ΑΟΒ, κάνοντας με ωραίο πλασέ από τα 25 μέτρα το 1-1 για τη Δόξα.

Οι ασπρόμαυροι μπήκαν δυνατά στο β΄μέρος, κάνοντας δικό τους το διάστημα 45′ με 60′. Όμως στο 62΄είχαμε το απρόβλεπτο.

Ο Γιαννόπουλος επιχείρησε ένα σουτ από το χώρο του κέντρου, με στόχο να αιφνιδιάσει τον τερματοφύλακα της Δόξας.Ο νεαρός Ντόστας δεν μπόρεσε να απομακρύνει και το Βελισσάριο πήρε προβάδισμα από το πουθενά. Και σαν να μην έφτανε αυτό, τέσσερα λεπτά αργότερα ο Τσάνης με εξαιρετικό σουτ στη γωνία του Ντόστα κλείδωσε το διπλό για τους φιλοξενούμενους.

Οι της Δόξας επηρεάστηκαν όπως ήταν λογικό από αυτά τα δύο γκολ και δεν κατάφεραν μέχρι το τέλος να ξαναμπούν στη διεκδίκηση του αγώνα. Τσάνης και Τζιάλλας θα μπορούσαν να φτάσουν στο 1-4 αλλά ο Ντόστας σταμάτησε τις προσπάθειές τους, με το Γεωργάκη στο 89′ να έχει καλή στιγμή με κεφαλιά να μειώσει.

Συνθέσεις

Δόξα Γαρδικίου (Παππάς): Ντόστας, Λάμπρου Δ., Μπουρνάς (84′ Βάσιος), Παππάς, Μηνάς, Τσίρης, Ζήσης, Γεωργάκης, Κώστας, Λάμπρου Αλ., Τσουγγάρης (63′ Γκέκας).

Βελισσάριο (Ζώης): Μάντζιος, Νάσιος (33′ λ.τρ. Πανίδης), Νικολάου Κ., Τσουλιάης, Βαρτζιώτης Π., Κολιός, Παπαναγιώτου (63′ Τσάνης), Γιαννόπουλος, Τζιάλλας, Σταμούλης, Νικολάου Σπ. (70′ Βαρτζιώτης Β.)

περισσότερες φωτογραφίες στο thesprotiaball.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected