Κατηγορίες
Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική

Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική (11ος όμιλος) Πυθαγόρας Κοντοκαίικων – ΑΟ Ζευγολατιού 0-1

10506801_268295523374532_4403159520427296312_oΣεφτέ στις εκτός έδρας νίκες, έκανε ο ΑΟ Ζευγολατιού ο οποίος επικράτησε με 1-0 του Πυθαγόρα στην Σάμο, σε αγώνα για την 3η αγωνιστική του 11ου ομίλου των αγώνων μπαράζ.

Την δεύτερη του νίκη στην διαδικασία του μίνι πρωταθλήματος, πέτυχε ο ΑΟ Ζευγολατιού στο ντεμπούτο του Τάκη Χριστόπουλο στον πάγκο της ομάδας. Οι νταμπλούχοι Κορινθίας μπήκαν καλύτερα στο ματς από τους γηπεδούχους, και μόλις στο 4΄ έφτασαν κοντά στο να προηγηθούν στο σκορ, η προσπάθεια όμως του Χρυσαφίδη σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Μπακασέτα.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή ο ΑΟΖ ήταν αυτός που κυριάρχησε στο παιχνίδι και στο 20΄είχε ακόμα μια σημαντική ευκαιρία, αυτή την φορά με τον Μυργιώτη ο οποίος δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Μπακασέτα, με συνέπεια το υπάρχον αποτέλεσμα να μείνει ως έχει μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ομάδα της Κορινθίας, μπήκε το ίδιο δυνατά όπως και στο πρώτο μέρος στο παιχνίδι, και στο 58΄ κατάφερε να λύσει τον γόρδιο δεσμό χάρη σε κεφαλιά του Γκολέμη. Από το σημείο εκείνο και μετά το συγκρότη της Πελοποννήσου, κατάφερε να διαχειριστεί με επιτυχία το υπέρ του σκορ, το οποίο έμελε να είναι και το τελικό του αγώνα.

Συνθέσεις

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΚΟΝΤΟΚΑΙΪΚΩΝ (Ηλίας Αναγνώστου): Μπακασέτας, Σαπουνάς, Μαστρογιάννης (85′ Ευγενικός), Βελονάκης, Ιωαννίδης, Λεκιώτης, Σαράντου (72′ Καραδήμος), Βαγιανός, Κάρσας, Τσεβάς, Κατσίκας (64′ Κουρλετάκης)

ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ (Τάκης Χριστόπουλος): Μητσόπουλος, Μαλαχάτης, Γκαρμίρης, Κ. Βελέντζας, Δ. Βελεντζας, Καραΐνδρος (76′ Φουστέρης), Παινέσης, Χατζησοφρωνίου (64′ Κουσελάς), Χρυσαφίδης, Μυργιώτης, Γκολεμής (72′ Κλαδάκης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected