Κατηγορίες
Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική

Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική (6ος όμιλος) ΑΟ Σελλάνων – Ηρακλής Βόλου 1-0 (photos+vid)

Χωρίς τίτλοΟλοκληρώθηκε το πρώτο μισό των play off ανόδου στη Γ’ Εθνική το απόγευμα της Κυριακής στον 6ο όμιλο με τον Α.Ο. Σελλάνων να καταφέρνει να πάρει έστω και δύσκολα την πρώτη νίκη στα Play Off.

Χρυσός σκόρερ ο Ρέψης στο 70′ με κοντινό σουτ που νίκησε τον Πολυμέρου ενώ προηγουμένως υπήρξε σουτ του Χαρβαλιά που αποκρούσθηκε.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα των Σελλάνων δημιούργησε τέσσερις ευκαιρίες μπροστά στην αντίπαλη εστία με σημαντικότερη την διπλή προσπάθεια του Φιλιππούλη στο 44′ από θέση τετ α τετ με τον τερματοφύλακα να αποκρούει και στην επαναφορά τον παίκτη τουΣελλάνων να στέλνει τη μπάλα άουτ. Νωρίτερα στο 21′ ο Κακαΐτσας είχε σουτ άουτ, στο 25′ ο Μανασής κεφαλιά που πέρασε εκτός εστίας ενώ το ίδιο συνέβη και στο 35′ με σουτ του Χαρβαλιά.

Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο καλά και δημιούργησαν 2-3 καλές στιγμές μπροστά από την εστία των Σελλάνων. Συγκεκριμένα είχε προσπάθεια του Κοντοβά σε εκτέλεση φάουλ που πέρασε άουτ ενώ στο 62′ από κοντινή θέση ο Νούσιας πλάσαρε εκτός εστίας της ομάδας του Προαστίου. Ακολούθησε το 1-0 από τον Ρέψη με την ομάδα τουΠροαστίου να αντέχει ως το τέλος στην μικρή πίεση που άσκησαν οι φιλοξενούμενοι που δύσκολα πλέον μπορούν να ελπίζουν σε άνοδο.

Στον άλλο αγώνα οι δύο ομάδες έμειναν στη “λευκή” ισοπαλία με την ομάδα του Απόλλων να έχει και μια αποβολή (Κουρδής) που θα απουσιάσει έτσι στο παιχνίδι με τον Α.Ο. Σελλάνων την επόμενη αγωνιστική.

Συνθέσεις

ΑΟ Σελλάνων: Αρχοντής, Περήφανος, Κούρκουλας, Φιλιππούλης, Δανιήλ, Κακαΐτσας (58′ Μάτας), Ρέψης (90’+3′ Κλιάφας), Τζιόλας, Χαρβαλιάς (86′ Ακρίβος), Μανασής.

Ηρακλής Βόλου : Πολυμέρου, Ασλάνογλου (85′ Σοροβόλας), Κοντοβάς, Ζαρίφης, Μοράλες, Φέζο (40′ λ.τρ. Τζήμας), Νούσιας, Γκάγκας, Τσελεπής, Μόσιος (74′ Τσουκάλης), Ντούρο.

περισσότερες φωτογραφίες στο karditsalive.net

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected