Κατηγορίες
Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική

Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική (7ος όμιλος) Ολυμπιακός Λαμίας – Αίολος Καρπενησίου 2-1

olev2Ζωντανός στην υπόθεση ανόδου έμεινε ο Ολυμπιακός Λαμίας μετά την περιπετειώδη του νίκη με 2-1 κόντρα στον Αίολο Καρπενησίου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του μίνι πρωταθλήματος ανόδου.

Η ομάδα του Σπύρου Λέντα κατάφερε να πετύχει την πρώτη της νίκη σε αυτή την τελική φάση, χάρη σε ένα γκολ που σημείωσε στο 86’ ο Καυκιάς ωστόσο σε νεκρό χρόνο είδε σε μια σύρραξη τον ανεκδιήγητο διαιτητή Κώστα Περράκη να αποβάλλει τρεις ποδοσφαιριστές του, όπως βέβαια και οι φιλοξενούμενοι που επίσης ολοκλήρωσαν το ματς με 8 παίκτες!

Οι Λαμιώτες αν και ήταν καλύτεροι σε όλο τον αγώνα τα βρήκαν δύσκολα απέναντι στην καλοστημένη ομάδα των Ευρυτάνων που βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά σε αυτά τα μπαράζ. Οι γηπεδούχοι αν και προηγήθηκαν πολύ νωρίς στο σκορ μόλις στο 5’ και θα μπορούσαν να είχαν αποβάλλει το δικαιολογημένο άγχος τους, είδαν μέσα σε μερικά λεπτά να ανατρέπονται όλα τα δεδομένα.

Αρχικά σε μια φάση αδράνειας της άμυνας δέχτηκαν το γκολ της ισοφάρισης και μερικές στιγμές αργότερες είδαν τον Μαλισσόβα να αποχωρεί τραυματισμένος αυξάνοντας τα ήδη πολλά προβλήματα στον αγωνιστικό τομέα.

Με αντεπίθεση διαρκείας όμως στο β’ μέρος και με το πάθος που επέδειξαν για τη νίκη που ήταν το μοναδικό αποτέλεσμα που θα τους άφηνε στο παιχνίδι, οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς και να έχουν πάντα ελπίδα για άνοδο. Ωστόσο οι τραυματισμοί μαζί με τις αποβολές που πρόσθεσε ο Αθηναίος ρέφερι, αυξάνουν τους πονοκεφάλους στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο ενόψει και του αγώνα με το φαβορί Θήβα που πέρασε αλώβητη από την έδρα της Ιστιαίας.

Οι φάσεις κ τα γκολ

2’: Στην πρώτη φάση του αγώνα ο Ολυμπιακός θα ζητήσει πέναλτυ όταν ο Χαλαστάνης θα βρεθεί στο έδαφος από μαρκάρισμα του Ηλιάδη, ο διαιτητής όμως Περράκης θα δώσει συνέχεια στο παιχνίδι.

5’: Με ωραίο τρόπο ο Μαλισσόβας, αφού θα ευνοηθεί από τις κόντρες με διαγώνιο σουτ θα νικήσει τον Κόκοτα και θα ανοίξει το σκορ (1-0).

11’: Μπαλιά του Μεταξούλη για τον Νικολάου που θα βρει τον τρόπο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Δελούκα για το 1-1.

19’: Νέα ατυχία για τον Ολυμπιακό που θα δει τον Μαλισσόβα τέσσερα λεπτά αργότερα να αποχωρεί τραυματισμένος από τον αγωνιστικό χώρο.

45’: Σουτ του Καυκιά θα αποκρούσει ωραία ο τερματοφύλακας του Αίολου.

74’: Φάουλ του Μπουσάι στο αριστερό παραθυράκι του Κόκοτα, το οποίο προς γενική κατάπληξη θα ακυρώσει ο διαιτητής.

80’: Σέντρα του Δημήτρη Λέντα, Χαλαστάνης και Νίκος Λέντας δε θα μπορέσουν να βρουν την μπάλα απέναντι από τον Κόκοτα.

81’: Προσπάθεια του Νικολάου από αριστερά στην κόντρα επίθεση και σέντρα στον Μεταξούλη που απέναντι από τον δελούκα θα πιάσει την προβολή άουτ.

86’: Κόρνερ του Στυλιανού ο Καυκιάς θα πιάσει το μονοκόμματο σουτ και θα διαμορφώσει το τελικό σκορ σε 2-1 παρά την προσπάθεια και του αμυντικού Φούκα.

92’: Δυνατό μαρκάρισμα πάνω στο Νίκο Λέντα – που έδωσε άλλον αέρα με την είσοδο του στην επίθεση του Ολυμπιακού – από τον Αδακά και τους Τριανταφυλλόπουλο και Ηλιάδη να επιτίθενται στον πεσμένο παίκτη των ερυθρολεύκων. Ακολούθησε σύρραξη όπου όποιος προλάβαινε χτυπούσε, με τον διαιτητή να παρακολουθεί και στο τέλος στο 98’ να επιλέγει δικαίως και αδίκως να αποβάλλει τους Μπουσάι Ντ., Τσούκαλο, Ντούλα και Τριανταφυλλόπουλο, Ηλιάδη, Καραχαλίδη.

Συνθέσεις

Ολυμπιακός (Σπύρος Λέντας): Μπουσάι Ντ., Στυλιανός, Λέντας Δ., Τσούκαλος, Καλαμάτας, Μαλισσόβας (23’ λ.τρ. Αντωνίου), Κουτρομάνος (62’ Λέντας Ν.), Χαλαστάνης, Καυκιάς (88’ Ζήσιμος), Χριστοδούλου..

Αίολος (Γιάννης Φλωράκης): Κόκοτας, Τριανταφυλλόπουλος, Φούκας, Ζαραβέλης, Αδακάς Π., Ηλιάδης, Μπόνιας (68’ Ράμμος), Στύλλα, Καραχαλίδης, Μεταξούλης, Νικολάου.

efthia.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected