Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Πανηγυρίζει την παραμονή της η Άιντραχτ! (vid)

nuernbergfrankfurt102-_v-gseapremiumxlΗ Άιντραχτ Φρανκφούρτης νίκησε στη Νυρεμβέργη με 1-0 στη ρεβάνς του 1-1 και παρέμεινε στην Bundesliga.

Πάρτι παραμονής για την Άιντραχτ στην έδρα της Νυρεμβέργης, καθώς με το γκολ του Χάρις Σεφέροβιτς στο 66΄ η Φρανκφούρτη επικράτησε με 1-0 και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στην Bundesliga.

Oι φιλοξενούμενοι έκαναν πολύ πιο δυνατό ξεκίνημα από το πρώτο ματς και πίεσαν την Νυρεμβέργη μέσα στο γήπεδό της. Ο Σεφέροβιτς απείλησε πρώτος με δύο κεφαλιές για την Αϊντραχτ και ο Φαμπιάν δεν κατάφερε να νικήσει τον Σέφερ ο οποίος είπε «όχι» και στο δυνατό σουτ του Χούστι. Στο δεύτερο μέρος ο Κόβατς πέρασε στο ματς τον πρώτο σκόρερ, Αλεξάντερ Μάιερ, και η Φρανκφούρτη πέρασε πολύ χρόνο στο αντίπαλο μισό. Στο 66′ ο δραστήριος, Σεφέροβιτς, εκμεταλλεύτηκε το γύρισμα από δεξιά του Γκατσίνοβιτς (είχε κάνει το 1-1 στο πρώτο ματς) και έγραψε το 0-1 χαρίζοντας στην ομάδα του τη νίκη και την παραμονή στα σαλόνια του γερμανικού ποδοσφαίρου.

https://www.youtube.com/watch?v=PHtZHLqggWE

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected