Κατηγορίες
Football League

“Βόμβα” από Νίκο Βαρέλα : “Ο πρόεδρος με έχει εξαπατήσει δύο φορές!”

niko_varela_19-6Ο Νίκο Βαρέλα σε προσωπική του δήλωση υποστηρίζει ότι με τέχνασμα ο πρόεδρος της Ζακύνθου τον έχει εξαπατήσει δύο φορές και κακώς ορίζονται ακόμη παιχνίδια της ομάδας. Μετά το ματς με τον Αχαρναϊκό θα δώσει συνέντευξη Τύπου ο Ουρουγουανός.

Aποκαλύψεις από τον Νίκο Βαρέλα, που μέσω προσωπικής του δήλωσης υποστήριξε ότι έχει πέσει θύμα απάτης από τον πρόεδρο της Ζακύνθου, ενημερώνοντας ότι έχει δώσει εντολή στον Αλέξη Κούγια να καταθέσει μήνυση.

Όπως αναφέρει το sport24.gr, ο Ουρουγουανός τόνισε ότι μετά την αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Αχαρναϊκό θα δώσει συνέντευξη Τύπου με σκοπό να αποκαλύψει πώς έχει η κατάσταση. Αναλυτικά η δήλωση του Νίκο Βαρέλα:

“Επειδή διάβασα στον τύπο ότι έχω εισπράξει χρήματα από τη Ζάκυνθο, γι’ αυτό ορίζονται τα παιχνίδια από τη Football League, θέλω να δηλώσω ότι η ομάδα της Ζακύνθου και ο πρόεδρός της με έχουν εξαπατήσει δύο φορές μέχρι σήμερα, κάνοντας ένα τέχνασμα ότι μου στέλνουν έμβασμα και μετά το ακυρώνουν.

Έχω δώσει εντολή στον κ. Κούγια ως δικηγόρο να καταθέσει μήνυση εις βάρος του για απάτη. Λυπάμαι που η διοργανώτρια αρχή συνεργάζεται μαζί του και ορίζει τους αγώνες, ενώ γνωρίζει ότι υπάρχει απάτη εις βάρος μου. Θα δώσω συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα με τον Αχαρναϊκό και θα περιγράψω τι μου έχουν κάνει οι άνθρωποι αυτοί”.

Νίκος Κοντονής : “Αχάριστος ο Βαρέλα!”

kont-750x350Αίσιο τέλος είχε, σύμφωνα με πληροφορίες του flnews, η προσπάθεια της Ζακύνθου να πληρώσει πρώην ποδοσφαιριστές και να αποφύγει την αφαίρεση βαθμών.

Ωστόσο, για να γίνει αυτό η ομάδα του Ιονίου πέρασε από… χίλια κύματα. Και αυτό, γιατί ο αντιπρόεδρος, Νίκος Κοντονής υποστήριξε πως οι Βαρέλα, Πιτταράς πήγαν να ρίξουν κατηγορία τους «κυανοκίτρινους» για 253 και 220 ευρώ αντίστοιχα! Τους χαρακτήρισε αμφότερους αχάριστους, ενώ εκτόξευσε «βέλη» και προς τον Παναιγιάλειο…

Όπως δήλωσε ο Κοντονής στο flnews:

«Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος. Ο Βαρέλα που πληρώθηκε 20.000 ευρώ, πήρε 3.500 παραπάνω. Ήθελε να μας ρίξει κατηγορία για 253 ευρώ. Το υπόλοιπό του ήταν 953,11 ευρώ εκ των οποίων τα 700 δικαστικά έξοδα. Το δε υπόλοιπο του Πιτταρά ήταν 920 ευρώ εκ των οποίων τα 700 δικαστικά έξοδα, άρα 220 ευρώ.

Ο Βαρέλα που ήρθε εδώ, έκανε τουρισμό, κέρδισε ένα ψεύτικο πέναλτι με την ΑΕΛ, το πανηγύρισε και έφαγε ψωμί από τη Ζάκυνθο, μας κυνήγησε στα δικαστήρια για λεφτά που δεν δικαιούται. Είχε, μάλιστα, το θράσος να μου πει ότι: «Στη Ζάκυνθο έκανα τουρισμό και στη Λάρισα είμαι επαγγελματίας». Και οι δυο τους δεν σεβάστηκαν τον χώρο που έζησαν ένα χρόνο και έφαγαν ψωμί. Ήταν ανένδοτοι και οι δύο. Η Ζάκυνθος μπορεί να καθυστέρησε, αλλά καλοπλήρωσε…

Θέλω να δώσω και συγχαρητήρια στον κύριο, Αντώνη Ρέλλα που ζήτησε από τους παίκτες του να γυαλίζει το μάτι τους με τη Ζάκυνθο, αλλά η ομάδα του πάει να παίξει στα Χανιά με 14 παίκτες».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected