Κατηγορίες
Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική

Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική (7ος όμιλος) Κέρδισε ο Ολυμπιακός και ελπίζει!

isti3Σε ένα παιχνίδι με πολλές συγκινήσεις ο Ολυμπιακός Λαμίας επικράτησε 2-1 της Ιστιαίας και εξακολουθεί να ελπίζει στην άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Το παιχνίδι ήταν επεισοδιακό με τρεις αποβολές και διακύμανση στο σκορ με τους γηπεδούχους να παίζουν με την πλάτη στον τοίχο, έχοντας ως μοναδικό στόχο την νίκη.

Ο Ολυμπιακός αν και βρέθηκε νωρίς μπροστά στο σκορ, δε βρήκε την ψυχραιμία να κρατήσει αυτό το πλεονέκτημα και με πολύ άγχος διεκδίκησε μέχρι το τελευταίο λεπτό το θετικό αποτέλεσμα. Βασικός υπεύθυνος και ο τερματοφύλακας της Ιστιαίας που έπιανε τα πάντα, ακόμη και πέναλτυ όπως και στο πρώτο παιχνίδι!

Τελικά ο Χαλαστάνης έδωσε τη λύση με το παιχνίδι να τελειώνει στο 95 με την Ιστιαία να έχει 9 παίκτες στον αγωνιστικό χώρο και τον Ολυμπιακό με 10.

Οι φάσεις και τα γκολ

2’: Σουτ του Αντωνίου η μπάλα θα φύγει άουτ.

10’: Κάθετη μπαλιά του Χριστοδούλου για τον Στυλιανό το πλασέ του οποίου θα μπλοκάρει σταθερά ο Μπιμπάι.

12’: Ωραία μπαλιά του Κουτρομάνου στην πλάτη της άμυνας της Ιστιαίας, αυτή τη φορά ο Χαλαστάνης θα σημαδέψει σωστά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Μπιμπάι για το 1-0.

16’: Πριν κοπάσουν τα πανηγύρια ο Αργύρης Στεργίου θα βρεθεί στην περιοχή του Ολυμπιακού όπου θα δεχτεί το μαρκάρισμα του Δ. Λέντα με το διαιτητή Συμεωνίδη να δίνει πέναλτυ. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Χρήστος Ανέστης και 1-1.

31’: Σέντρα του Καρκασίνα κεφαλιά του Αργ. Στεργίου άουτ.

37’: Φάση διαρκείας στα καρέ των φιλοξενούμενων ύστερα από σουτ του Χριστοδούλου που απέκρουσε προσωρινά ο Μπιμπάι. Η μπάλα πήγαινε στο κεφάλι του Νίκου Λέντα που δέχτηκε το σπρώξιμο από πίσω του Τόουρφρε. Αποτέλεσμα να μην πιάσει όπως θέλει την κεφαλιά απέναντι από το αντίπαλο τέρμα, ωστόσο ο κ. Συμεωνίδης αυτή τη φορά έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

45’: Κόρνερ του Στυλιανού από δεξιά, κεφαλιά του Ν. Λέντα και αδυναμία της άμυνας της Ιστιαίας να διώξει την μπάλα. Μετά από κόντρες ο Καυκιάς θα προσπαθήσει με σουτ να απειλήσει, νέες κόντρες με την μπάλα ψηλά και τον Χαλαστάνη να πλασάρει στέλνοντας την μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι!

47’: Φάουλ του Τόουφρε στον Χαλαστάνη που θα φέρει τη 2η κίτρινη στον παίκτη της Ιστιαίας.

62’: Πέναλτυ για τον Ολυμπιακό σε σουτ του Καυκιά και χέρι του Ανέστη, όμως ο Μπιμπάι δε θα νικηθεί από τον Χαλαστάνη και θα μπλοκάρει την μπάλα!

64’: Μεγάλη φάση για τους γηπεδούχους με πρωταγωνιστή πάλι τον τερματοφύλακα της Ιστιαίας να αποκρούει διαδοχικά σουτ των Χριστοδούλου και Καυκιά.

67’: Αποβάλλεται από τον κ. Συμεωνίδη ο προπονητής των γηπεδούχων Σπύρος Λέντας για διαμαρτυρία.

71’ Τετ-α-τετ του Αντωνίου με τον Μπιμπάι με νικητή και πάλι τον «πορτιέρο» των φιλοξενούμενων.

72’: Ο Καλαμάτας θα βρει τη λύση, μετά από ωραίο μπάσιμο από αριστερά και διαγώνιο σουτ, να νικήσει τον Μπιμπάι και να γράψει το 2-1.

79’: Αντεπίθεση με το Νίκο Λέντα για τον Ολυμπιακό και το Βασιλείου να τον ανακόπτει αντικανονικά αντικρίζοντας κι αυτός τη 2η  κίτρινη κάρτα του διαιτητή. Με 9 παίκτες για το υπόλοιπο του αγώνα η Ιστιαία.

89’: Νέο χαμένο τετ-α-τετ για τον Ολυμπιακό με τον καυκιά αυτή τη φορά και νικητή και πάλι τον Μπιμπάι.

90’: Κόκκινη (2η κίτρινη) και για τον Χριστοδούλου και 4 λεπτά καθυστερήσεων στην αναμέτρηση όπου δε θα υπάρξει κάποια αλλαγή.

Συνθέσεις

Ολυμπιακός Λαμίας : Δελούκας, Σιώτης, Στυλιανός, Λέντας Δ., Καυκιάς, Καλαμάτας, Χαλαστάνης, Κουτρομάνος, Λέντας Ν., Αντωνίου

Ιστιαία : Μπιμπάι, Καλλίτσης, Βασιλείου, Τόουρφρε, Πανάκης, Στεργίου Ηλ., Στεργίου Αργ., Ηλιόπουλος, Γοργομάτης Ν., Ανέστης Χρ. (66’ Ανέστης Β.), Καρκασίνας

*Στο άλλο παιχνίδι η Θήβα αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 (Μεταξούλης, Στύλα) έφυγε με ένα μεγάλο διπλό από το Καρπενήσι και το ευρύ 2-5 (Τσοπάνης -2, Γκαράνης, Βεζυρτζόγλου -2)!

Βαθμολογία (σε 5 αγώνες)

Θήβα 11-4   13

Ιστιαία 12-5    9

Ολυμπιακός Λαμίας 5-7    7

Αίολος Καρπενησίου  4-16   0

Η 6η αγωνιστική (5/6)

Αίολος Καρπενησίου-Ολυμπιακός Λαμίας

Θήβα-Ιστιαία

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected