Κατηγορίες
Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική

Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική (8ος όμιλος) Πανηγυρισμοί στη Λευκάδα για τον Τυλυκράτη, “θρίλερ” η δεύτερη θέση! (photos+vid)

0001-5Η Λευκάδα πανηγυρίζει από σήμερα την άνοδο-επιστροφή στην Γ’ Εθνική κατηγορία του ιστορικού Τηλυκράτη.

Ο Τηλυκράτης Λευκάδας πήρε εύκολα την νίκη απέναντι στον Ναυπακτιακό Αστέρα με σκορ 4-0 που τον στέλνει ήδη μαθηματικά στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Το σφύριγμα της λήξης σήμανε την επιστροφή του Τηλυκράτη Λευκάδας στη Γ΄ Εθνική, με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και τον κόσμο να πανηγυρίζουν έξαλλα.

Το φιλμ του αγώνα:

12΄σέντρα Μακρυγιάννη στην περιοχή, κεφάλια Σιδέρη θα μπλοκάρει ο Ανδρεόπουλος.

15΄γέμισμα του Μιχαλόπουλου, κεφαλιά προς τα πίσω του Ψυχογιού νέα κεφαλιά του Καλαβρουζιώτη πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

19΄Σουτ του Σιδέρη θα διώξει με τις γροθιές ο Ανδρεόπουλος, νέο σουτ του Δημουλιά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

20΄μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Ναυπακτιακού με αποδέκτη τον Σιδέρη, σουτ εντυπωσιακή απόκρουση στην δεξιά του γωνία από τον Ανδρεόπουλο.

25΄γκολ, όμορφη πάσα στον κενό χώρο του Σιδέρη για τον Μακρυγιάννης με υποδειγματικό πλασέ θα κάνει το 1-0.

34΄γκολ, κάθετη πάσα του Δημουλιά από θέση τετ τα τετ ο Μακρυγιάννης με πλάσε θα κάνει το 2-0.

45΄εκτέλεση φάουλ στην περιοχή με τον Ιασωνίδη με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, με τον δεύτερο βοηθό της αναμέτρησης κ. Μωυσιάδη να υποδεικνύει τον παίκτη του Τηλυκράτη σε θέση οφσάιντ.

53′ Γύρισμα στην περιοχή του Θεοχάρη, σουτ του Ψυχογιού η μπάλα ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

75΄σουτ του Καμμένου στο οριζόντιο δοκάρι.

77΄ γκολ, όμορφος συνδυασμός από αριστερά των παικτών του Τηλυκράτη με όμορφο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής ο Περιστέρης θα κάνει το 3-0.

88΄ γκολ, ψηλοκρεμαστό σουτ του Δημουλιά από το κέντρο του γηπέδου με τον Ανδρεόπουλο εκτός εστίας θα κάνει το 4-0.

Συνθέσεις

Τηλυκράτης Λευκάδας (Ανδρέας Παντζιαράς): Σκιαδάς, Βρεττός, Καταγής Σ., Μπουρδούβαλης, Ιασωνίδης, Περιστέρης (77΄Γεωργάκης), Μακρυγιάννης, Κτενάς, Σιδέρης, Καταγής Γ. (59΄Ορφανός) ,Δημουλιάς.

Ναυπακτιακός Αστέρας (Δημήτρης Θεοδοσίου): Ανδρεόπουλος, Καζανάς, Ανδριτσόπουλος, Φλέγκας, Ζαχαρόπουλος, Καλαβρουζιώτης (46΄Αδραχτάς), Μιχαλόπουλος,  Θεοχάρης (78΄Θανασίος), Ψυχογιός, Καμμένος, Πιστιόλης.

sportime24.gr

0099-1

“Αυτοκτόνησε” η Αμβρακία Κωστακιών!

Η πλέον απίστευτη ανατροπή και ένα από τα πιο τρελά ματς που έχουμε δει στα μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική διεξήχθη σήμερα στην Ιτέα.

Η Αμβρακία Κωστακιών μπορεί πλέον να αυτοχαρακτηρίζεται ως άξια της μοίρας της αφού κατάφερε να χάσει μέσα από τα χέρια της μια μεγάλη νίκη και να πανηγυρίσει την άνοδο στη Γ΄ Εθνική.

Η ομάδα του Δημήτρη Μπαλάφα νικούσε 3-1 και κατάφερε να χάσει με 4-3 ένα ματς του οποίου την εξέλιξη ήταν δύσκολο να την παρακολουθήσει κάποιος.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ του αγώνα από το amfissaface.gr:

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, το σκορ άνοιξαν νωρίς οι γηπεδούχοι, μόλις στο 9ο λεπτό, με τον Χαρδαλούπα μετά από υποδειγματική αντεπίθεση, για να δεχθούν την ισοφάριση από πέναλτι του Νταλάκα στο 13΄, που είδε μόνο ο διαιτητής, και το σκορ να διαμορφωθεί γρήγορα σε 1-2, επίσης με τον Νταλάκα από απευθείας κόρνερ στο 18΄. Μετά από δέκα λεπτά, στο 28ο λεπτό, ο Σιδηρόπουλος ήταν αυτός που ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 1-3 ξυπνώντας μνήμες από το πρώτο παιχνίδι, σε μία φάση που ξεκίνησε από πλάγιο που δόθηκε ανάποδα και διαμαρτυρήθηκαν οι γηπεδούχοι για οφσάιντ του σκόρερ. Οι γηπεδούχοι όμως βρήκαν το σθένος να μειώσουν πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο, στο 44΄, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Βήχου μπερδεύτηκαν οι αμυντικοί της Αμβρακίας και ο Σιδηρόπουλος έστειλε για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά αυτή τη φορά στης ομάδας του. Η επανάληψη ήταν επιθετικός μονόλογος για τον Αστέρα που έκανε αρκετά σουτ χωρίς επιτυχία για μεγάλο διάστημα για να ισοφαρίσει τελικά στο 72΄ με τον Χαρδαλούπα και να πάρει μια μεγάλη νίκη με τον Δαμιανό να διαμορφώνει το τελικό 4-3 στο 85ο λεπτό. Σε αυτό το διάστημα που άνηκε ολοκληρωτικά στον Αστέρα, οι φιλοξενούμενοι περνούσαν τη σέντρα σπάνια αλλά και η άμυνά τους είχε τεράστια κενά.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον αγώνα με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

πηγή: amfissaface.gr

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected