Κατηγορίες
Super League 1

Με ένα στόμα, μια φωνή οι οπαδοί του Ηρακλή βροντοφώναξαν “φύγε”! (vid)

ÐÏÑÅÉÁ ÄÉÁÌÁÑÔÕÑÉÁÓ ÔÙÍ ÖÉËÁÈËÙÍ ÔÏÕ ÇÑÁÊËÇΉταν μία πορεία-συλλαλητήριο με παλμό, δύναμη, με… δυνατή φωνή και κυρίαρχο το κυανόλευκο στοιχείο.

Χιλιάδες οπαδοί του Ηρακλή βγήκαν στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης για να φωνάξουν για την αγαπημένη ομάδα τους. Κυρίως όμως να ζητήσουν από τον Σπύρο Παπαθανασάκη να βρει λύση και να… φύγει.

Όπως αναφέρει το thessports.gr, λίγο μετά τις 21:00 κι αφού ένας μεγάλος πυρήνας των φίλων του Ηρακλή συγκεντρώθηκε στα γραφεία της Αυτόνομης Θύρας 10, ξεκίνησε η πορεία από την Εγνατία με προορισμό την Αγία Σοφία. Από εκεί, ο κόσμος κατέβηκε στην Τσιμισκή, έφθασε στην Αριστοτέλους και συγκεντρώθηκε για λίγα λεπτά έξω από το Electra Palace (εκεί όπου διαμένει ή τουλάχιστον διέμενε τις προηγούμενες ημέρες ο μεγαλομέτοχος), φωνάζοντας συνθήματα κατά του Παπαθανασάκη.

Λίγο αργότερα κι αφού κόσμος κατευθύνθηκε μέχρι τη Βενιζέλου, η πορεία επέστρεψε στην αφετηρία της κι άρχισε σιγά-σιγά να διαλύεται. Το μήνυμα εστάλη. Μένει να φανεί αν ο… παραλήπτης, το έλαβε…

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected