Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Εξαργυρώνει την εντυπωσιακή βελτίωση ο Μαλακασιώτης!

499b1015d9eb79e22470d837b4993535_LΈτοιμος για το μεγάλο βήμα αφήνοντας τον Πύρασο είναι ο Φάνης Μαλακασιώτης.

Σύμφωνα με το magnesiasports.gr, ο ταλαντούχος 20άχρονος μεσοεπιθετικός, με τις φετινές του εμφανίσεις, προσέλκυσε το ενδιαφέρον δύο ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ, ενώ είναι γνωστή η επιθυμία των ανθρώπων του Ολυμπιακού Βόλου να τον εντάξουν στο δυναμικό της ερυθρόλευκης ομάδας.

Πριν δύο καλοκαίρια, πήρε μεταγραφή από την Αγία Παρασκευή όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά κι από μικρός έπαιξε στην Α’ Τοπική, για τον Πύρασο στη Γ’ Εθνική. Η πρώτη του σεζόν στην ομάδα της Ν. Αγχιάλου μπορεί να χαρακτηριστεί μεταβατική καθώς συμπλήρωσε 11 συμμετοχές με 460 λεπτά, παίζοντας κυρίως ως αλλαγή. Η δεύτερη όμως ήταν σεζόν καθιέρωσης. Αγωνίστηκε στα 29 από τα 31 παιχνίδια της ομάδας του και σκόραρε τρεις φορές.

Πάντα στη βασική ενδεκάδα του Πυράσου, εκτοξεύτηκε στα 2239 λεπτά. Είχε εξαιρετική παρουσία και πλέον, έχοντας καταγράψει σε μια διετία 40 συμμετοχές στη Γ’ Εθνική, είναι έτοιμος να κάνει το παραπάνω βήμα με επαγγελματικό συμβόλαιο. Και το ενδιαφέρον από τις ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ δεν είναι τυχαίο…

Ο Μαλακασιώτης είναι 20 ετών, ιδιαίτερα εξελίξιμος, από μικρός ξεχώρισε για το ταλέντο του, με πολύ καλή σωματοδομή, ενώ μπορεί να αγωνιστεί σε διάφορες θέσεις. Χρησιμοποιήθηκε κυρίως ως εξτρέμ στον Πύρασο, αλλά προς το τέλος της φετινής περιόδου ήταν σε πιο κεντρικό ρόλο, είτε σέντερ φορ είτε κρυφός κυνηγός. Έδειξε ότι έχει τα φόντα να σταθεί όχι μόνο στο επίπεδο της τρίτης κατηγορίας αλλά και ψηλότερα… έχοντας πάρει τις σωστές βάσεις στην Αγία Παρασκευή και με μια γεμάτη σε συμμετοχές τελευταία διετία που του έδωσαν αυτοπεποίθηση κι αγωνιστική βελτίωση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected