Κατηγορίες
Super League 1

Αλλάζει ρότα η ΑΕΚ στο θέμα του προπονητή

ImageHandlerΑρνητικά απάντησε στην πρόταση της ΑΕΚ ο Φιλίπ Μοντανιέ. Σε άλλες λύσεις και με την πίεση του χρόνου στην πλάτη της στρέφεται πλέον η «Ένωση». Στο επίκεντρο ο Φινκ.

Ναυάγησε η πρόσληψη του Φιλίπ Μοντανιέ για την ΑΕΚ. Ο Γάλλος προπονητής αναχώρησε για το Παρίσι και ενημέρωσε (μέσω των μάνατζέρ του) τη διοίκηση της ΠΑΕ πως δεν αποδέχεται την πρότασή της.

Το πράγμα είχε «στραβώσει» από χθες. Η ουσιαστική διαφορά που υπήρχε ανάμεσα στην πρόταση της «Ένωσης» και τα θέλω του 51χρονου προπονητή και των συνεργατών του δεν κατέστη δυνατό να γεφυρωθεί. Εκείνος ενέμεινε στις αξιώσεις του, παρότι οι «κιτρινόμαυροι» είχαν αποκομίσει την αίσθηση από το ραντεβού στο Παρίσι πως υπήρχε σύγκλιση (αν όχι ταύτιση απόψεων) στο οικονομικό κομμάτι. Έτσι μετά από διαδοχικές συσκέψεις του Μοντανιέ με τους εκπροσώπους του, αλλά και με την οικογένειά του, αποφάσισε να απορρίψει την ΑΕΚ.

Η «Ένωση» είναι πλέον υποχρεωμένη να στραφεί σε άλλες λύσεις, με το χρόνο να πιέζει ασφυκτικά. Κι αυτό γιατί σε τρεις εβδομάδες αρχίζει η προετοιμασία για τη νέα σεζόν και στα τέλη Ιουλίου θα κληθεί να παίξει στον τρίτο προκριματικό του Europa League. Εναλλακτικές λύσεις υπάρχουν, αλλά θα χρειαστούν κάποιες ημέρες για να γίνουν οι επαφές και να έρθει ο προπονητής που θα επιλεγεί.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Τόρστεν Φινκ επανέρχεται στο προσκήνιο. Ο Γερμανός προπονητής έχει συμβόλαιο με την Αούστρια Βιέννης, αλλά στις επαφές που είχαν γίνει μαζί του είχε παρουσιαστεί αισιόδοξος πως αυτό δεν θα αποτελέσει εμπόδιο. Η λύση του Μάρτιν Αρουαμπαρένα έχει χάσει έδαφος, γιατί ο Αργεντινός προπονητής είναι κοντά στην Αλ Γουάσλ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected