Κατηγορίες
Αθλήματα

Με Αλέξη Αλβανό για άλλα δύο χρόνια η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Αλέξη Αλβανό, ο οποίος θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας χάντμπολ έως το 2028. Ο 46χρονος τεχνικός έχει συνδέσει το όνομά του με σημαντικές επιτυχίες του συλλόγου, κατακτώντας ως πρώτος προπονητής το πρωτάθλημα του 2023, ενώ συμμετείχε και στο επιτελείο που πανηγύρισε το πρωτάθλημα του 2020 και το ιστορικό τρεμπλ του 2021. Στις δηλώσεις του εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμπιστοσύνη της διοίκησης και έθεσε ως στόχο τη διάκριση σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η ανακοίνωση :
“Ο Αλέξης Αλβανός προπονητής της ΑΕΚ έως το 2028! Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Αλέξη Αλβανό, που θα παραμείνει προπονητής της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ του Συλλόγου έως το 2028!

Έχοντας διαγράψει μία σπουδαία καριέρα ως αθλητής, έγινε στη συνέχεια κι ένας επιτυχημένος προπονητής. Με τον ίδιο στον πάγκο, η ΑΕΚ κατέκτησε τον τίτλο της Πρωταθλήτριας του 2023, ενώ ήταν μέλος και του προπονητικού τιμ που κατέκτησε το Πρωτάθλημα του 2020 και το τρεμπλ του 2021. Ο Αλέξης Αλβανός ανέλαβε ξανά τον Ιανουάριο του 2026, τεχνικός της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ για δεύτερη φορά στην καριέρα του.

O Αλέξης δήλωσε στο aek.gr: «Νιώθω χαρούμενος που μου εμπιστεύονται αυτή τη θέση στην ΑΕΚ. Νιώθω ότι είμαι στην οικογένειά μου και σίγουρα φέτος η ομάδα έχει φτιαχτεί με πολύ ορθολογικό και ικανοποιητικό τρόπο. Με πολύ ορθολογικό μπάτζετ, για να μπορούμε να πρωταγωνιστούμε ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Μας περιμένει πολλή δουλειά, αφού είναι μια νέα ομάδα με νέους παίκτες. Όλοι οι παίκτες έχουν όρεξη, αλλά και ανυπομονησία για να δουλέψουμε σκληρά μαζί και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Αλέξη, καλή επιτυχία!”

moserlx-gif-1
error: Protected