Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική

“Χέρι χέρι” Τυλυκράτης και Αμβρακία στη Γ Εθνική!

DSC_0367Με νίκη συνδυάστηκε η φιέστα ανόδου του Τηλυκράτη Λευκάδας, ο οποίος δίχως να δυσκολευτεί επικράτησε με 3-2 του Αστέρα Ιτέας.

Την επιστροφή του στα “σαλόνια” της Γ΄ Εθνικής πανηγυρίζει από σήμερα ο Τηλυκράτης Λευκάδας. Οι νησιώτες ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης πίεσαν τον Αστέρα Ιτέας και έφτασαν δίκαια στη νίκη.

Οι ποδοσφαιριστές του Ανδρέα Παντζιαρά εφάρμοσαν κατά γράμμα την προτροπή του προπονητή τους, να συνδυάσουν την Φιέστα για τον Τίτλο του Πρωταθλητή και με όμορφο θέαμα, αποζημιώνοντας τους φιλάθλους, που τους επιβράβευσαν με την παρουσία τους και απολαμβάνοντας ταυτόχρονα και οι ίδιοι κάθε λεπτό παρουσίας τους στο χορτάρι του «Πλάτωνας Γρηγόρης».

Ο Γιάννης Γεωργάκης με πλασέ μετά από πάσα του Βρεττού άνοιξε το σκορ στο 20΄ για τον Τηλυκράτη Λευκάδας, και στο 27΄ ο Αστέρας Ιτέας έμεινε με 10 παίκτες όταν ο Θάνος που αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού αποχώρησε. Στο 30΄ και στο 31΄ ο Παπαγεωργίου με δυο προσωπικά γκολ έκανε το 1-2 για τον Αστέρα Ιτέας.

Στο Β’ Ημίχρονο, ο Τηλυκράτης μπήκε με… “το πόδι κολλημένο στο γκάζι” φτάνοντας στην επίτευξη 2 τερμάτων, με τους Γιώργο Καταγή στο 70΄ και τον Φώτη Σιδέρη 81ο λεπτο.

Το σφύριγμα της λήξης του αγώνα ήταν συνάμα και το “σύνθημα” για την έναρξη των πανηγυρισμών στον αγωνιστικό χώρο και στις κερκίδες του γηπέδου, με τους «κυανέρυθρους» να πανηγυρίζουν την επιστροφή τους στη Γ΄ Εθνική και να το γιορτάζουν όπως τους πρέπει και τους αρμόζει!

Συνθέσεις

Τηλυκράτης Λευκάδας (Ανδρέας Παντζιαράς): Βενέτης, Βρεττός (46΄Ορφανός), Καταγής Σ.(72΄ Γεωργάκης Γ.), Μπουρδούβαλης (56΄Σιδέρης), Ιασωνίδης, Μακρυγιάννης, Κτενάς, Γεωργάκης Ι., Καταγής Γ., Δημουλιάς.

Αστέρας Ιτέας (Κώστας Λίβας): Kristo, Λίπο, Βήχος, Κατσικώστας, Μαυροφρύδης, Μανέτας, Τοπούζι Α., Παπαγεωργίου, Χαρδαλούπας, Αλεξανδρής, Θάνος.

sportime24.gr

13256020_897054070420301_4485862985554161544_n

Ο Ναυπακτιακός Αστέρας έφτασε κοντά στην άνοδο στη Γ΄ Εθνική, όμως η τύχη γύρισε την πλάτη στην ομάδα του Δημήτρη Θεοδοσίου, η οποία ηττήθηκε με 0 – 1 στο Παπαχαραλάμπειο από την Αμβρακία Κωστακιών με γκολ που σημείωσε ο Μαγκάκης στο 96΄.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να μη δημιουργούν πολλές ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος ο Ναυπακτιακός ήταν κυρίαρχος, είχε τρία δοκάρια, ένα ακυρωθέν γκολ και σημαντικές ευκαιρίες. Όμως η τύχη δεν ήταν με την πλευρά των γηπεδούχων που δε μπόρεσαν να πετύχουν κάποιο τέρμα και στην τελευταία φάση η Αμβρακία πήρε τη νίκη με πλασέ του Μαγκάκη.

Το τελικό αποτέλεσμα αφήνει μεγάλη πικρία στους Ναυπάκτιους που έδειξαν πολύ καλή εικόνα, ενώ οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν την άνοδο στη Γ΄ Εθνική.

Συνθέσεις

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Δημήτρης Θεοδοσίου): Ανδρεόπουλος, Καζανάς (82΄ Αδραχτάς), Καραγιάννης, Φλέγκας, Ζαχαρόπουλος (74΄ Πιστιόλης), Καλαβρουζιώτης, Δημητρακόπουλος, Θεοχάρης, Ανδριτσόπουλος, Καμμένος, Μιχαλόπουλος (57΄ Ψυχογιός).

ΑΜΒΡΑΚΙΑ ΚΩΣΤΑΚΙΩΝ (Δημήτρης Μπαλάφας): Βαρέλης, Τάσσος, Μπεζεβέγκης, Τσόλκας, Παπαρούνης, Λύτος (77΄ Μαγκάκης), Γούλας, Παππάς, Σιδηρόπουλος, Νταλάκας (90΄ Μανοδήμος), Σταμούλης (65΄ Βερλέκης).

olatagoal.gr

Τα αποτελέσματα του 8ου ομίλου και η τελική βαθμολογία

Ναυπακτιακός Αστέρας-Αμβρακία Κωστακιών 0-1

Τηλυκράτης Λευκάδας-Αστέρας Ιτέας 3-2

Βαθμολογία

1.Τηλυκράτης  15

2.Αμβρακία Κωστακιών 11

3.Ναυπακτιακός 6

4.Αστέρας Ιτέας 3

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected