Κατηγορίες
Διάφορα

Θρήνος για τον θάνατο του εμπνευστή του “Μακεδονικού Χαλβά” Αλέξανδρου Χαΐτογλου…

------------------_---------------------665x363Ένας από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης, ο Αλέξανδρος Χαΐτογλου, αδερφός του πρώην προέδρου του Ηρακλή, Κώστα Χαΐτογλου έφυγε τα ξημερώματα της Κυριακής από τη ζωή, σε ηλικία 62 ετών.

Για τον θάνατο του το τμήμα μπάσκετ του Ηρακλή εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση, τονίζοντας:

«Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης εκφράζει την θλίψη της για τον χαμό του Αλέξανδρου Χαϊτογλου ο οποίος ήταν αδερφός του πρώην προέδρου του τμήματος μας Κώστα Χαϊτογλου».

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, τα ξημερώματα, σήμερα, αισθάνθηκε έντονη δυσφορία, ζήτησε ιατρική συνδρομή αλλά πριν το πρόβλημά του προλάβει να αντιμετωπιστεί, εξέπνευσε.

Σύμφωνα με την πιθανότερη εκδοχή, τον πρόδωσε η καρδιά του, παρότι δεν είχε διαγνωσμένο καρδιακό πρόβλημα.

Ο Αλέξανδρος Χαϊτογλου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη πριν από 62 χρόνια. Ήταν γιος του Νίκου Χαΐτογλου και αδελφός του Κώστα, με τον οποίο δημιούργησαν τον όμιλο εταιρειών Χαΐτογλου, έναν από τους σημαντικότερους της βορειοελλαδικής βιομηχανίας, ναυαρχίδα του οποίου είναι η Χαΐτογλου ΑΒΕΕ που παράγει τον πασίγνωστο «Μακεδονικό Χαλβά». Ο Αλέκος Χαΐτογλου ήταν άνθρωπος χαμηλών τόνων, που δεν απασχολούσε τη δημοσιότητα.

Το Δεκέμβριο του 1995 η απαγωγή του είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Είχε αφεθεί ελεύθερος με την καταβολή λύτρων 260 εκατ. δραχμών. Από τότε απέφευγε επιμελώς τις δημόσιες εμφανίσεις και τις φωτογραφήσεις.

Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη, αλλά, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η ημέρα της τελετής δεν έχει ακόμα προσδιοριστεί.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected