Κατηγορίες
Super League 1

Τους άφησε παγωτό ο Λούμπος Μίχελ! Τέλος οι Μπερμπάτοφ και Βίτορ!

1477026Ο Βλάνταν Ίβιτς παρουσιάστηκε από τον Λούμπος Μίχελ ως νέος προπονητής του ΠΑΟΚ με τη συνέντευξη Τύπου να βγάζει πολλές ειδήσεις. Τέλος Μπερμπάτοφ, Βίτορ και στα σκαριά νέα μεταγραφή. 

Κατά την διάρκεια της παρουσίασης του Βλάνταν Ίβιτς στον πάγκο του ΠΑΟΚ, ο Λούμπος Μίχελ ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός, τόσο στο θέμα των μεταγραφών όσο και σε αυτό των αποχωρήσεων.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, ανέφερε: «Από την εμπειρία μου ως διαιτητής σε τελικούς Τσάμπιονς Λιγκ, ξέρω ότι είναι πολύ σημαντική η συνέντευξη Τύπου για εσάς. Το γνωρίζετε, ο νέος προπονητής της ομάδας μας είναι ο Βλάνταν Ίβιτς. Χθες συμφωνήσαμε για τριετή συνεργασία και αυτό είναι το σημαντικό. Πρέπει να δουλέψουμε συστηματικά, είναι σημαντικό να έχεις έναν προπονητή, για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο Βλάνταν ξεκίνησε πολύ καλά στο πρώτο του διάστημα, ελπίζω να μην είναι για ένα χρόνο στην ομάδα να μείνει περισσότερο από τα τρία χρόνια,. Έχει ξεκινήσει η μεταγραφική περίοδος. Είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε, δεν έχουμε μυστικά. Οι δημοσιογράφοι είναι μέρος του παιχνιδιού, όπως και ο κόσμος. Θέλουμε να έχουμε μια σχέση αλληλοσεβασμού».

περισσότερα ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected