Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Δίαυλος επικοινωνίας της Κέρκυρας με δύο!

SIONTISΣύμφωνα με πληροφορίες του SDNA η Κέρκυρα βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Στέφανου Σιόντη από τη Βέροια. Συμφωνία και με Γεωργίου…

Μετά από διάλειμμα ενός έτους, ο άλλος αμυντικός του Παναθηναϊκού θα επιστρέψει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στο νησί των Φαιάκων.

Ο 28χρονος άσος μένει ελεύθερος από τη Βέροια και πληροφορίες του SDNA αναφέρουν ότι τα έχει βρει σε όλα ουσιαστικά με τους νεοφώτιστους στη Σούπερ Λιγκ.

Η αποχώρησή του άλλωστε από τη «βασίλισσα του βορρά» θεωρείται δεδομένη στην πόλη της Ημαθίας και πολύ δύσκολα μπορούν να ανατραπούν τα δεδομένα. Βέβαια υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει ακόμα να επιλυθούν κι αφού ξεκαθαρίσει οριστικά το συγκεκριμένο θέμα, τότε θα προχωρήσει άμεσα το deal με την Κέρκυρα, καθώς οι δύο πλευρές εμφανίζονται να έχουν ήδη έρθει σε προφορική συμφωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες άλλωστε υπήρξε πρόσφατα κι επικοινωνία του Μιχάλη Γρηγορίου με τον παίκτη, με τον οποίο υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας από τους νησιώτες εδώ και καιρό.

Από εκεί και πέρα στην Κέρκυρα πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του κι ο Φώτης Γεωργίου, καθώς έχει ήδη δώσει τα χέρια με τους ανθρώπους του συλλόγου και το μόνο που μένει για να κλείσει η συμφωνία με τον 30χρονο άσο είναι να μείνει και τυπικά ελεύθερος από την Καλλονή.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected