Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Δια περιπάτου πρόκριση για το Εκουαδόρ (vid)

Ckymze5UYAAXr4cΜία εύκολη πρόκριση στα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα πανηγύρισε τα ξημερώματα της Δευτέρας (13/6) το Εκουαδόρ.

Η ομάδα του Γουστάβο Κιντέρος ξέσπασε απέναντι στην αδιάφορη Αϊτή στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου σε αγώνα που διεξήχθη στο Νιου Τζέρσεϊ και πέρασε ως 2η στους «8», εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τις ΗΠΑ.

Στο 11’ ο Έμερσον Βαλένσια έβαλε μπροστά στο σκορ το Εκουαδόρ, ενώ στο 20’ ο σκόρερ έγινε δημιουργός και ο Αγιόβι έκανε το 2-0. Στο 23’ ο Ζερόμ σημάδεψε με κεφαλιά το δοκάρι του Ντομίνγκεζ για να απαντήσει στο 28’ ο Εράσο, που είχε την ίδια τύχη επίσης με κεφαλιά. Στο 57’ ο Νομπόα με πλασέ μέσα από την περιοχή σημείωσε το 3-0 και στο 78’ ο Βαλένσια πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Συνθέσεις

ΕΚΟΥΑΔΟΡ: Ντομίνγκεζ, Μπ. Αγιόβι, Παρέδες, Εράσο, Μίνα, Αν. Βαλένσια, Νομπόα, Γκρουέσο (79’ Αϊμπόρ), Χ. Αγιόβι (46’ Καθάρες), Μοντέρο, Ε. Βαλένσια (84’ Μαρτίνεζ)

ΑΪΤΗ: Πλασίντ, Τζαγκί, Ζενεβουά, Ζερόμ, Λαφράνς (71’ Ιλέρ), Λαμπές, Μαρσελέν (79’ Αλεξάντρε), Μανίς, Μπελφόρ (70’ Λουίς), Νόρντε, Ναζόν

https://www.youtube.com/watch?v=bTDQ09uVpIA

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected