Γ Εθνική / Τοπικά

Στην έξοδο δύο για την Καβάλα, κρίσιμη μέρα για ανανεώσεις και μεταγραφές

DSC_0012-604x310Φαίνεται ότι ο Αλέξης Μπρατσιάνι και ο Χρήστος Μπάτζιος θα αποτελέσουν παρελθόν από τον ΑΟΚ.

Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν συμφώνησαν με την πρόταση που τους έγινε από τη διοικούσα επιτροπή και εκτός απροόπτου δεν θα συνεχίζουν στην Καβάλα για τη νέα σεζόν.

Εν τω μεταξύ, σήμερα (13/6) το βράδυ συνεδριάζει η διοικούσα επιτροπή του ΑΟΚ και θα ασχοληθεί με μεταγραφικά θέματα αλλά και με ανανεώσεις ποδοσφαιριστών, που αγωνίστηκαν  τη σεζόν που πέρασε.

Σύμφωνα με το proininews.gr, στη σημερινή συνεδρίαση αναμένεται να παραβρεθούν ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Ταουσιάνης και ο τεχνικός διευθυντής Βλάσης Καζάκης, που χειρίζεται σε μεγάλο βαθμό τις επαφές με τους παίκτες.  Επίσης στο επίκεντρο είναι και τα οργανωτικά θέματα του ΑΟΚ, όπου θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις.  Όλα αυτά και ενώ υπάρχουν οι φήμες, ότι αυτή την εβδομάδα, ίσως γίνει η επίσημη πρόταση από την πλευρά του Λευτέρη Πανταζή.

Δημοσίευμα για ενδιαφέρον του Λευτέρη Πανταζή για τον ΑΟΚ!

Σε επαφές με την Καβάλα αποκάλυψε ότι βρίσκεται ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος βρέθηκε και τραγούδησε στο γάμο του γιου του Ιβάν Σαββίδη.

Ο γνωστός τραγουδιστής μιλώντας στον Arena fm για το γάμο του Γιώργου Σαββίδη μεταξύ άλλων τόνισε: «Ήταν ο γάμος της χρονιάς. Όλα ήταν νοικοκυρεμένα και εκπληκτικά οργανωμένα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Ιβάν Σαββίδη λέγοντας: «Χόρεψε το δικό μου το ποντιακό μαζί με την κόρη του. Είναι πολύ Πόντιος, ευφυέστατος, πεισματάρης και ότι βάζει στόχο το πετυχαίνει».

Για τον ΠΑΟΚ: «Μιλάμε για τον ΠΑΟΚ. Έχει πολλά όνειρα πίστεψε σε ένα δικό του παιδί στον Ίβιτς, τώρα έδεσε και με τον Μίχελ, θα κάνει μεγάλες μεταγραφές βλέπουν που πονάει η ομάδα».

Για τις επαφές του με την Καβάλα: «Κάνω τις επαφές μου για την Καβάλα και θα δούμε. Είναι δύσκολοι καιροί, θέλω να δω τις συμμαχίες και θα αποφασίσω».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected