Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ρώσος χούλιγκαν : «Οι Άγγλοι είναι κοριτσάκια, ήρθαμε στη Γαλλία για να τους δείξουμε τι εστί χούλιγκαν!»

assets_LARGE_t_249961_54690746_type13145Τους λόγους που γίνονται επεισόδια με τους Άγγλους, εξήγησε ένας «χούλιγκαν» από την Ρωσία, που παραδέχτηκε πως αυτός είναι ο λόγος που πήγαν από την χώρα τους στην Γαλλία, για να δείξουν ότι οι πραγματικοί χούλιγκαν δεν είναι από την Βρετανία.

«Οι Άγγλοι είναι κοριτσάκια», λέει, ενώ όπως… ξεκαθάρισε «Δεν θέλουμε να τους σκοτώσουμε, απλά να τους δείξουμε την δύναμή μας».

«Δεν έχει σημασία ποια ομάδα υποστηρίζει ο καθένας,  όλοι είμαστε από τη Ρωσία. Πηγαίνουμε για να πολεμήσουμε τους Άγγλους, υποστηρίζουν ότι είναι οι καλύτεροι χούλιγκανς, αλλά εμείς θέλουμε να δείξουμε ότι είναι κορίτσια. Οπαδοί και χούλιγκανς από τη Ρωσία είναι πολύ νεότεροι σε ηλικία, γύρω στα 20 με 30. Οι περισσότεροι από αυτούς κάνουν σπορ όπως η πυγμαχία και άλλα είδη μαχητικών αθλημάτων.

Ο στόχος μας είναι να αποδείξουμε ότι οι Άγγλοι δεν είναι χούλιγκανς. Δεν ξέρουν να παλέψουν. Πολλοί Ρώσοι έρχονται με αυτο το σκοπό, είναι κάτι σαν σπορ γι αυτούς. Οι Άγγλοι χρησιμοποιούν καρέκλες και μπουκάλια για να παλέψουν, ενώ οι Ρώσοι παλεύουν με τα χέρια τους. Δεν θέλουμε να σκοτώσουμε ή να τους τραυματίσουμε. Θέλουμε να τους δείξουμε τη δύναμή μας.

Έχω την αίσθηση ότι ήταν ενδιαφέρον για τη γαλλική αστυνομία να βλέπει τους Ρώσους να… πολεμούν τους Άγγλους, γι αυτό και παρενέβησαν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή».

πηγή

error: Protected