Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Προτιμά την Κύπρο ο Χριστόπουλος

xrostopoolΕπιμένει ελληνικά η διοίκηση του Άρη στην αναζήτηση του προπονητή. Σύμφωνα με πληροφορίες του Balla, βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Γιάννη Χριστόπουλο.

Προ ημερών είχαμε αποκαλύψει ότι το ταξίδι του Στάικου Βεργέτη στην Κύπρο ήταν για να συζητήσει με τη διοίκηση του Άρη. Ωστόσο, δεν είχε προκύψει συμφωνία και ο πρόεδρος Σταύρος Δημοσθένους συνέχισε το ψάξιμο για το νέο προπονητή των Λεμεσιανών.

Οι τελευταίες πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η διοίκηση του Άρη έχει προσεγγίσει έναν ακόμη τεχνικό από την Ελλάδα. Πρόκειται για τον Γιάννη Χριστόπουλο, ο οποίος έχει «παίξει» για αρκετούς πάγκους στο νησί μας την τελευταία διετία, χωρίς να προκύψει ποτέ «γάμος».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει αρκετά και ουσιαστικά η διοίκηση του Άρη περιμένει την απάντηση του Ελλαδίτη τεχνικού, ο οποίος ζυγίζει όλα τα δεδομένα, αφού θέλει να είναι σίγουρος για την απόφασή του.

Ο Χριστόπουλος έχει εργαστεί σε ΠΑΣ Γιάννινα, Ταβρίγια (Ουκρανία), Πλατανιά και Λεβαδειακό και θεωρείται από τους ανερχόμενους προπονητές στην Ελλάδα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected