Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Απίστευτο! Έβαλαν…μάσκα του Λίνεν για να βγει φωτογραφία με τη νέα μεταγραφή!

143146Μία πρωτόγνωρη ιστορία παρουσίασης παίκτη έλαβε χώρα στη γερμανική Ζανκτ Πάουλι, καθώς αντί για τον προπονητή Έβαλντ Λίνεν, τον Μάρβιν Ντουκς της Ντόρμουντ, παρουσίασε η… μάσκα του!

Όσο και να θες να πιστέψεις αυτό που έκανε η διοίκηση της Ζανκτ Πάουλι δε μπορείς. Το βλέπεις, το ξαναβλέπεις αλλά αρνείσαι. Η γερμανική ομάδα που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία, ολοκλήρωσε σήμερα τη μεταγραφή του Μάρβιν Ντουκς από την Ντόρτμουντ και ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις, προχώρησε στην επίσημη παρουσίασή του.

Όλα καλά μέχρι εδώ. Στην παρουσίαση, η γερμανική ομάδα ήθελε να βρίσκεται σε αυτή ο προπονητής της ομάδας Έβαλντ Λίνεν, όμως λόγω του ότι οι καλοκαιρινές του διακοπές άρχισαν πιο νωρίς απ’ ότι είχε αρχικά προγραμματιστεί, εκείνος έλλειπε. Στη διοίκηση δεν… αγχώθηκαν και για να βγάλουν τη σχετική φωτογραφία, έβαλαν μία εξαιρετικά φτιαγμένη μάσκα του Έβαλντ Λίνεν σε έναν άνθρωπο της ομάδας και έκαναν κανονικά την παρουσίαση.

Μία μικρή κακοτεχνία της όμως, φανέρωσε την… παγαποντιά, με αποτέλεσμα λίγο αργότερα στον επίσημο λογαριασμό της η Ζανκτ Πάουλι να αυτοτρολαριστεί, ανεβάζοντας ξεχωριστή φωτογραφία της μάσκας.

Αν μη τι άλλο πρωτοποριακό !

error: Protected