Basket

Μια ανάσα από τη χρεοκοπία η Μπιλμπάο!

timthumb (1)Πολύ δύσκολες στιγμές για την Μπιλμπάο, η οποία αντιμετωπίζει τον πολύ ορατό κίνδυνο της χρεοκοπίας και κατ’ επέκταση τον υποβιβασμό της ομάδας από την ACB!

Ουσιαστικά η Μπιλμπάο ψάχνει να βρει 1 εκατ. ευρώ μέχρι και τις 12 τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (15/6), όταν και λήγει η σχετική διορία που της έχει τεθεί. Αν δεν καταφέρει να τα μαζέψει, τότε οριστικά θα πέσει από την πρώτη τη τάξει κατηγορία.

Σύμφωνα με το superbasket.gr, το χρέος του συλλόγου ανέρχεται σε 2.7 εκατ. ευρώ, ενώ οφείλονται χρήματα και στους Φώτη Κατσικάρη και Κώστα Βασιλειάδη που έχουν περάσει στο παρελθόν από το κλαμπ.

Οι άνθρωποι της ομάδας του Γιώργου Μπόγρη προσπαθούν να κάνουν ό,τι μπορούν για να βρουν το 1 εκατ. ευρώ που απαιτείται, απευθύνοντας έκκληση σε χορηγούς και όσους μπορούν να βοηθήσουν να το πράξουν πριν είναι πολύ αργά!

Όσο για τον Έλληνα σέντερ, που πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Μπιλμπάο, είναι πολύ πιθανό από αύριο να βγει ελεύθερος στην αγορά. Ο Μπόγρης έχει αυτή τη στιγμή buy out στο συμβόλαιό του ύψους 50.000 ευρώ, όρος που δεν θα ισχύει όμως, σε περίπτωση που η Μπιλμπάο χρεοκοπήσει, αφού αυτόματα το συμβόλαιο δεν θα έχει καμία ισχύ.

Κάτι που… εύχονται οι ελληνικές ομάδες που τον έχουν ήδη στο στόχαστρό τους, καθώς ο έμπειρος άσος είναι περιζήτητος. Ολυμπιακός, ΑΕΚ και Άρης ενδιαφέρονται για την απόκτησή του και φυσικά αναμένεται να κινηθούν άμεσα για εκείνον στο ενδεχόμενο που τελικά μείνει ελεύθερος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected