Κατηγορίες
Football League - Γ Εθνική / Τοπικά

Σενάρια απορρόφησης του ΑΟ Χαλκίς από τον Πανελευσινιακό!

giorgos-stoupas-5701Ο δρόμος για την απορρόφηση της Ελευσίνας άνοιξε αλλά είναι μακρύς και κρύβει πολλές παγίδες.

Αυτό προκύπτει από την ενημέρωση του Γιώργου Στούπα στο χθεσινό ΔΣ του ΑΟ Χαλκίς σχετικά με το ενδεχόμενο να αποκτηθεί το ΑΦΜ του Πανελευσινιακού ώστε την επόμενη σεζόν σαν ομάδα της Χαλκίδας να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στην footballleague.

Σύμφωνα με το eviagoal, τα σενάρια που υπάρχουν αυτή την ώρα είναι δυο. Στην πρώτη περίπτωση απαιτείται η αγορά του ΑΦΜ με ένα ποσό περίπου στις 300.000 ευρώ ώστε η ομάδα να ανήκει στους ανθρώπους που θα την αγοράσουν και κατά συνέπεια στην πόλη.

Το δεύτερο ενδεχόμενο προβλέπει επινοικίαση από τους σημερινούς ιδιοκτήτες (αφοι Δημόπουλοι) μ’ ένα ποσό της τάξης των 40-50 χιλιάδων ευρώ και η αγορά της να γίνει στη συνέχεια, καθώς θα προβλέπεται οψιόν.

Και στις δυο περιπτώσεις αυτή την ώρα υπάρχουν δυο σοβαρά προβλήματα να ξεπεραστούν. Το πρώτο αφορά στο οικονομικό, καθώς τα χρήματα είτε για την αγορά, είτε για την επινοικίαση δεν υπάρχουν, άρα θα πρέπει να βρεθούν από επιχειρηματίες της πόλης που θα θελήσουν να ενεργοποιηθούν.

Το δεύτερο και ίσως σημαντικότερο έχει να κάνει με τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν καθώς παρότι ο Γιώργος Στούπας εμφανίζεται σχεδόν κατηγορηματικός ότι το deal μπορεί να πραγματοποιηθεί, υπάρχουν νομικοί κύκλοι που επιμένουν ότι τα κωλύματα που θα προκύψουν πιθανά να κάνουν τη μεταφορά του συλλόγου της Ελευσίνας στην Χαλκίδα αδύνατη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected