Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Μένει ο Σταματόπουλος στον ΑΟΚ, πρόταση σε Ζγκούρι!

STAMATO-604x305Σε όλα τα…μέτωπα κινείται η διοίκηση της Καβάλας, για μια ομάδα άκρως ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της proininews, η διοίκηση συμφώνησε με τον ποδοσφαιριστή Παύλο Σταματόπουλο που μένει στην ομάδα έναν ακόμη χρόνο. Πρόθεση είναι οι συμφωνίες να γίνονται καθημερινά προκειμένου να μείνουν στον ΑΟΚ όλοι οι παίκτες για τους οποίους υπάρχει θετική εισήγηση του προπονητή.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, ο Αντώνης Ζγκούρι είναι ο διακαής πόθος των “κυανολεύκων”. Μάλιστα δεν αποκλείεται να του έχει γίνει πρόταση προκειμένου να αλλάξει στρατόπεδο και από τη Χρυσούπολη να μετακομίσει στην Καβάλα.

Ο Ζγκούρι τη σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε σε 26 παιχνίδια, πετυχαίνοντας 14 γκολ, τρίτος σκόρερ μάλιστα του 1ου ομίλου. Είχε πετύχει ένα πολύ όμορφο τέρμα με αντίπαλο τον ΑΟΚ στο ματς του δευτέρου γύρου στη Χρυσούπολη.

Ο 28χρονος επιθετικός πάντως είναι μεταγραφικός στόχος πολλών ομάδων και μάλιστα μεγαλύτερης κατηγορίας, πράγμα που δυσκολεύει την κατάσταση. Ο Νέστος τον είχε αποκτήσει το καλοκαίρι του 2014 από τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, ως προσωπική επιλογή του τότε προπονητή, Νίκου Καραμπετάκη. Είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην επίθεση, ενώ εκτός του Ζγκούρι, παραμένει έντονο το ενδιαφέρον και για τον Κύδωνα Καρλόπουλο του Βυζάντιου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected