Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Πρωταθλητής στη Βουλγαρία ο Αντώνης Στεργιάκης! (photos)

stergiakisΟ 17χρονος Έλληνας τερματοφύλακας, Αντώνης Στεργιάκης, αναδείχθηκε πρωταθλητής Βουλγαρίας με την ομάδα Νέων της Σλάβια. Απέρριψε πρόταση από την Ιταλία για το νεαρό η ομάδα της Σόφιας.

Ο Αντώνης Στεργιάκης αγωνίζεται από το περασμένο καλοκαίρι στη Σλάβια Σόφιας, στην οποία υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν ο βασικός γκολκίπερ της ομάδας Νέων, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα (έπαιξε σε 20 παιχνίδια, στο τελευταίο εκ των οποίων σκόραρε με πέναλτι!).

Σύμφωνα με το sport24, o 17χρονος έκανε μέσα στη σεζόν προπονήσεις με την πρώτη ομάδα (κέρδισε την έξοδό της στην Ευρώπη), στης οποίας τον πάγκο κάθισε σε επτά παιχνίδια. Οι άνθρωποι του βουλγαρικού συλλόγου ποντάρουν πολλά στον υψηλόσωμο κίπερ (1.95), για αυτό και προ ημερών απέρριψαν πρόταση 200.000 ευρώ από ιταλική ομάδα.

Ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, μοιάζει βέβαιο πως ο πρώην γκολκίπερ του Άρη και της Θύελλας Φιλώτα θα κάνει ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα. Πρόθεση του προπονητικού επιτελείου αλλά και της διοίκησης είναι να του δώσουν χρόνο συμμετοχής, ώστε να τον πουλήσουν πολύ πιο ακριβά στο μέλλον.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected