Τουρνουά Foot Tennis Βέροια

Κυπελλούχος στο 2ο Τουρνουά Foot Tennis by 10starbet στη Νάουσα το «Γυαλί Καφενέ»! (photos)

DSCN3716

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, τόσο οργανωτική όσο και αγωνιστική, το 2ο Τουρνουά Ποδοτένις στην Ελλάδα, με τους κανονισμούς που ισχύουν στις μεγάλες διοργανώσεις του εξωτερικού!

Μετά από έναν εξαιρετικής ποιότητας τελικό, το «Γυαλί Καφενέ» επικράτησε με 3-1 σετ των Ανταλλακτικών “Φωτιάδη” και κατέκτησε το Κύπελλο του Τουρνουά και παράλληλα το ταξίδι για τρεις μέρες στην Κέρκυρα ή στην Κρήτη, προσφορά του «Rallis Travel» στη Νάουσα.

Η αναμέτρηση κράτησε πάνω από 70 λεπτά, είχε δραματική εξέλιξη σε όλα τα σετ με τους “μπλε” ωστόσο να είναι πιο ψύχραιμοι σε καθοριστικά χρονικά σημεία της αναμέτρησης. Το “Γυαλί Καφενέ” ξεκίνησε από την αρχή δυνατά, πήρε το πρώτο σετ με 21-15 αλλά στη συνέχεια η ομάδα των ΑργυρόπουλουΣοφιανίδη και Γαβριηλίδη ισορρόπησε το παιχνίδι και έκανε το 21-19.

Στο τρίτο σετ, οι παίκτες από τη Νάουσα πήραν και πάλι τα ηνία, οι Παναγιώτης Καραμεταξάς, Χρήστος Φανάρας και Πέτρος Μπράτσης πέτυχαν κάποιους καθοριστικούς πόντους και στο τέλος έφτασαν στο 21-19, παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα με 2-1 σετ.

Το “Γυαλί Καφενέ” είχε την ίδια ισορροπία και στο τέταρτο σετ, στο οποίο επέβαλε το ρυθμό του και με σκορ 21-12 πήρε το “χρυσό” τρίτο σετ που τους έδωσε την πρώτη θέση στο τουρνουά, που διεξήχθη αυτή τη φορά στην πολύ φιλόξενη πόλη της Νάουσας.

13059630_233344107023943_308204414_n2

Οι παίκτες από τη Βέροια, που αγωνίστηκαν για δεύτερη φορά με την επωνυμία “Ανταλλακτικά Φωτιάδης” παρέλαβαν το τρόπαιο των δεύτερων νικητών αλλά και από ένα τάμπλετ προσφορά των Χρωμάτων “Χατζηπαυλίδης” από τον Κοπανό.

Νωρίτερα, στον μικρό τελικό, οι Αναστάσης Παρθενόπουλος, Χρήστος Τασιώνας και Γιώργος Τσαρτσίου, γνωστοί και ως “Ιππόκαμποι” πήραν το χάλκινο μετάλλιο χωρίς…ιδρώτα καθώς οι παίκτες από το Jorry’s Sports Cafe δεν κατέβηκαν στον αγώνα. Οι τρεις συμπαίκτες, εκτός του χάλκινου μεταλλίου παρέλαβαν :

1 φιάλη από το bar “Loft” στη Νάουσα

1 τραπέζι για τρία άτομα στο “Μπρούσκο” στη Νάουσα

 

Τα τελευταία παρέδωσε στους νικητές ο ένας εκ των ιδιοκτητών του “Loft“, ο οποίος πρόσφερε με ιδιαίτερη χαρά το έπαθλο και τα δώρα στους αθλητές.

Ωστόσο, δώρο θα παραλάβει και ο τέταρτος της διοργάνωσης, ένα τραπέζι αξίας 30€ στο «Στέκι« στην Επισκοπή Νάουσας, το οποίο θα παραδώσουν οι διοργανωτές στους αθλητές που αγωνίστηκαν με το Jorry’s Sports Cafe.

Ακολούθησε η βράβευση του 2ου νικητή, τους τρεις παίκτες από τα Ανταλλακτικά “Φωτιάδης“, που έφτασαν πολύ κοντά στο τρόπαιο αγωνιζόμενοι εξαιρετικά καθ όλη τη διάρκεια του τουρνουά. Παράλληλα, μοιράστηκαν από ένα tablet προσφορά των “Χρωμάτων Χατζηπαυλίδη” στον Κοπανό Νάουσας.

DSCN3717

Το καλύτερο όμως της βραδιάς, ήταν η απονομή του επάθλου στους μεγάλους νικητές! Οι Παναγιώτης Καραμεταξάς, Πέτρος Μπράτσης και Σωτήρης Φανάρας, περιχαρείς και περήφανοι για την πρωτιά, παρέλαβαν το εντυπωσιακό ομολογουμένως τρόπαιο αλλά και το ταξίδι στην Κέρκυρα ή στην Κρήτη (η επιλογή είναι δική τους), προσφορά του Rallis Travel στη Νάουσα.

Οι διοργανωτές είχαν την τιμή να έχουν στην παρέα τους για την απονομή του πρώτου νικητή τη Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στο σκι, Σοφία Ράλλη η οποία και παρέδωσε το τρόπαιο αλλά και το δώρο. Στη σύντομη δήλωση τους, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη διοργάνωση και έστειλε το δικό της μήνυμα για να στηρίζονται τέτοιες προσπάθειες από τους κατοίκους της Νάουσας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected